Pro integrare

Dăncilă – lipsa majoră de respect pentru Presedintele Romaniei

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

PSD-istii uita se pare cand le este convenabil ca Președintele României este LEGITIM si a fost votat de catre Români, orice jignire la adresa acestuia este si o jignire la adresa cetățenilor Români care l-au votat, si nu sunt puțini.
Viorica Dancila il numeste pe Președintele României K. Iohannis, „Presedintele abuziv si dictator”, dupa care își continuă frazele aducând in discuție maririle de salarii facute de catre PSD si creșterea economica, toate false ținând cont de situația reală a Romaniei, in anul 2019 Romania însumează o datorie externa de 5 ori mai mare decat cea din timpul Comunismului.
Daca pe timpul partidului unic PCR România a fost supusă la abuzuri extrem de grave, facute de dragul Comunistilor de a scapa cat mai repede de această datorie externă, iata că suntem de cartea recordurilor la inflatie si debitul extern.
România se afla in pragul falimentului iar discursurile PSD istilor par rupte dintr-un film S.F., aceștia par la propiu sa trăiască într-o bulă a lor care este total ruptă de realitate.
[post] [cosmin]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...