Danemarca – mama Sorana a fost eliberată – Danezii nu au găsit probe pentru a susține acuzarea

Va mai aduceti aminte de Sorana si Ionut?
Probabil ca brutalitatea razboiului din Ucraina v-a deviat atentia de la tragedia celor doi tienri parinti.
Dar noi nu i-am uitat, am urmarit cu atentie demersurile facute.
Astazi 29/03/2022 , va putem spune ca Sorana a fost eliberata azi noapte, aproape de miezul noptii, fara multe explicatii iar in cursul zile de azi va fi pus in libertate si sotul ei. Urmeaza ca cei doi, dupa ce se vor consulta cu avocatii sa intreprinda demersurile pentru recuperarea lui Mathias. Multumim tuturor celor care au stat aproape de noi si care au sustinut familia greu incercata!

Danemarca – Sorana și soțul acesteia au fost arestați de către autoritățile Daneze pentru că, aceștia au considerat că aceștia au abuzat fizic copilașul lor pe care îl iubesc ca pe ochii din cap!

Autoritățile Daneze nu au ținut cont de faptului că mama Sorana încă de la nașterea copilașului a avertizat cadrele medicale asupra faptului că ceva nu este în regulă cu copilul, autoritățileau preferat calea ușoară, au acuzat pe nedrept familia.

Nu stim si poate nu vom intelege niciodata de ce a fost ingaduit ca Sorana si Ionut sa stea separati de familie si separati unul de celalalt pentru 2 luni. Au fost interogati, s-au cautat dovezi inexistente, au fost discriminati in inchisoare…pentru ceva ce nu au facut.

Comentarii (0)
Adaugá comentariu