Danemarca – situația cetățenilor români proveniți din Danemarca la intrarea pe teritoriul României

Comunicatul Ambasadei României în Danemarca

Cetățenii români care revin în România din Danemarca vor fi nevoiți, în continuare, să intre pentru 14 zile în izolare la locuință. Cetățenii români are revin din Islanda nu mai sunt nevoiți să intre în izolare.
Autoritățile române au decis că începând cu 15 iunie 2020 ora 00:00 vor fi eliminate măsurile de carantină/izolare la locuință/locația declarată de persoana în cauză pentru persoanele asimptomatice care vin în România din următoarele țări: Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Confederația Elvețiană, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia și Ungaria, țări unde numărul de îmbolnăviri în ultimele 14 zile este de sub 5 cazuri noi în medie la 1 milion de locuitori. Danemarca a înregistrat aproximativ 500 de noi cazuri de persoane infectate în ultimele 14 zile (la o populație de 5,8 milioane locuitori), având cu coeficient de aproximativ 6 (medie de 35 de noi cazuri zilnic/5,8).
Lista va fi actualizată săptămânal de către Institutul Național de Sănătate Publică, în fiecare zi de luni până la ora 16:00, în vederea introducerii în listă a unor noi țări și se publică pe site-ul www.insp.gov.ro.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More