Pro integrare

Daniel Ghiţă a fost învins de către Rizvan Kuniev

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Daniel Ghiţă a fost învins astăzi de către Rizvan Kuniev, în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Wushu. Retras din activitate la un moment dat, Daniel Ghiţă a revenit în competiţii anul trecut şi a avut o luptă în octombrie 2018 şi una în martie 2019, pe reguli fe kickbox, ambele câştigate.
Decizia de a participa la CM de Wushu a luat prin surprindere pe toată lumea pentru că este un stil care nu i se portiveşte lui Ghiţă.
Mulţi români încă speră să vadă o luptă între Daniel Ghiţă şi Cătălin Moroşanu, dar şansele par foarte mici în acest moment.
Daniel Ghiţă a pierdut lupta cu Rizvan Kuniev la CM de Wushu
Meciul de astăzi a fost dominat de către rus, care a punctat mai mult, în timp ce românul a lovit mult în gol, cu toate că a dat și el multe lovituri low-kick care l-au făcut celebru. Adversarul lui Daniel Ghiță a fost declarat câștigător chiar înaintea finalului celei de-a doua reprize. La Wushu Sanda se luptă trei runde de câte trei minute. Daniel Ghiţă are 38 de ani, cu 11 mai mulţi decât adversarul său.
Kuniev are 27 de ani, 1,93 metri, și e născut în Rusia. Luptă și în cușca MMA, acolo unde palmaresul său este de 7 victorii şi o înfrângere, în timp ce două meciuri s-au terminat la egalitate.
Războiul verbal dintre Cătălin Moroșanu și Daniel Ghiță a avut umai multe episoade. Recent, Moroşanu a ironizat ultimele lupte ale fostului campion mondial, iar acesta i-a dat o replică dură sportivului moldovean. Până la o promisă luptă în ring, cei doi se lovesc pe rețelele de socializare. Nu se știe dacă meciul propriu-zis va mai avea loc vreodată.
“Când îl aud pe “bombariderul” României, că te ameninţă cu vocea tremurândă…. m-a apucat MILA… Pentru prima dată în viaţa mea îmi era milă de “bombardierul “ României!
Unul care lupta cu paznicii de la un supermarket… Cere atenţia mea! Hai, Ghiță, zi ceva de mine, ca nu mai am show-uri pe bani! Mă înjură lumea pe strada că fug di tine! Îmi tremură vocea, dar din studio te bat, mă!”, a scris Ghiţă pe Facebook.
sursa

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...