Romanii din afara granitelor

DB Germania reia călătoriile obișnuite în străinătate

Germania întrerupe controalelor de frontieră introduse din cauza pandemiei coronei duminică la miezul nopții.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

După deschiderea frontierei, Deutsche Bahn (DB)  (căile ferate germane)dorește să-și crească treptat gama de conexiuni peste hotare. Până la sfârșitul lunii iunie, va fi reluat traficul internațional pe distanțe lungi către toate țările accesibile, a anunțat duminică șeful traficului pe distanțe lungi DB, Michael Peterson. Unele rute în străinătate fuseseră deja deschise în ultimele săptămâni.

Până la sfârșitul lunii iunie, toate trenurile către Elveția, Austria, Italia, Republica Cehă, Franța, Belgia, Danemarca, Polonia și Olanda trebuie să circule din nou. În plus, conform informațiilor DB, o nouă conexiune ICE între Berlin și Innsbruck este planificată începând cu 27 iunie și o nouă conexiune directă de la Berlin prin Dresda, Praga și Viena la Graz începând cu 16 iunie.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Germania își va pune capăt controalelor de frontieră introduse din cauza pandemiei coronei duminică la miezul nopții. Odată cu eliminarea controalelor la frontierele interne, călătorii nu mai trebuie să dovedească un motiv valabil de intrare. Din cauza pandemiei, Germania a introdus controale la frontierele cu Austria, Elveția, Franța, Luxemburg și Danemarca, care au fost reduse în ultimele săptămâni.
[post]

Sursa: APF.de

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030