Trupul Dianei, tânăra absolventă a Facultății de Medicină care s-a stins din viață pe un pat de spital din Turcia din cauza cancerului, a fost adus acasă, la Constanța. Anunțul a fost făcut de preotul Jean Ion.

„Trupul neînsuflețit al Dianei, este depus în biserica noastră, Sf.Ierarh Vasile cel Mare din Constanța, str.Ion Neculce, nr.2G, cartier Inel 2.

Slujba stâlpilor va avea loc astăzi, la ora 18.00 iar înmormântarea va fi oficiată mâine, joi, 26 ianuarie, la ora 11:00.

Cei ce doriți să-i aduceți un ultim omagiu sunt așteptați la locația menționată!

Dumnezeu s-o ierte!”, a transmis preotul.

La decesul său, acum trei zile, preotul ne îndemnat să ne rugăm pentru eu.

„Vă mulțumesc tuturor celor care ați sprijinit-o pe Diana în ultimele luni, financiar ori cu o rugăciune și Vă rog pe mai departe să o pomeniți la adormiți, făcându-i trecerea din această viață la veșnicie mai lină și mult mai ușoară!

Dumnezeu sa te ierte, Diana, să te așeze alături de Sfinții Săi iar pe noi toți să ne întărească!

Sincere condoleanțe, părinților îndurerați, familiei, colegilor și tuturor celor care ați cunoscut-o!”

În toamna anului 2016, când era în anul 3 la Facultatea de Medicină a primit un diagnostic dur: cancer. A absolvit Facultatea de Medicină, însă nu a putut practica niciodată pentru că boala a recidivat și a devenit din ce în ce mai agresivă. Astăzi, Dumnezeu a chemat-o la ea.

Mama ei a anunțat vestea pe care nicio mamă nu ar trebui să o anunțe.

“Când îngerii din cer sunt bolnavi, Dumnezeu cheamă medici de pe pământ să-i lecuiască! Azi a chemat-o pe Diana , buna si frumoasa mea copilă! Deşi a luptat şi şi-a dorit nespus să învingă boala, aceasta a fost mai puternică!
Vă mulțumesc că ați fost alături de ea în tot acest timp, vă mulțumesc că v-ați rugat, că ați donat şi că ați crezut în vindecarea ei.
Vă vom anunța locul şi data înhumării, în zilele ce urmează!
DUMNEZEU TE ȚINE ÎN BRAȚE ACUM,DİANA MEA BUNĂ!”

În pragul Crăciunului, Diana a transmis un mesaj emoționant:

„Bine v-am găsit în prag de sărbători. Azi ar fi trebuit să vă scriu de lângă brad, însă, deși mi-am dorit cu ardoare să fiu acasă de Crăciun, alături de familie, acest lucru nu a fost posibil. O pneumonie extinsă , precum și o pericardită, au împiedicat acest lucru, alături de dependența de oxigen. Da, din păcate sunt în continuare dependentă de oxigen! Dar important este că eu mă simt mult mai bine, analizele se îmbunătățesc de la o zi la alta și asta nu poate decât să-mi dea mai multă putere și speranță! Voi rămâne internată în spital pentru o perioada nedeterminată, dar destul de lungă din ce preconizează medicii.

S-a hotărât în consiliul organizat de medici pentru mine și începerea unui nou tratament de imunoterapie care va lupta cu boala, dar va ajuta și plămânii să-și revină după experiența aceasta neplăcută.

Nu vreau să mă gândesc cât vor costa toate aceste tratamente și de unde voi face rost de bani. Speranța mea este tot la oamenii minunați și generoși care m-au ajutat până acum și știu că o vor face și de această dată. Așa că vă rog, când vă puneți dorințele sub brad să puneți și dorința mea: vreau să mă vindec, vreau să trăiesc, vreau să am suficienți bani pentru a continua să lupt această boală nemiloasă. Când vă rugați în seara de Ajun, rugați-vă și pentru mine, precum și pentru toți oamenii bolnavi, care nu sunt acasă de Crăciun și nu se pot bucura de această Sfântă sărbătoare. Și dacă din puținul vostru donați și pentru mine , orice sumă, chiar și 1 leu, eu vă mulțumesc și mă înclin în fața voastră cu recunoștință!

Minunile se întâmplă cu oameni și prin oameni, cu ajutor și har divin.Sărbători binecuvântate cu iubire și sănătate, sa aveti!!

Citește și: „Cândva ne vom regăsi!” Diana nu a murit, doar a plecat dintre noi

The post De Crăciun, Diana spera să învingă o boală cumplită. Mâine va fi condusă pe ultimul drum appeared first on .

Diaspora Ro