Pro integrare

Debandadă la Dinamo! Mulţescu este pe picior de plecare

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Vineri seara, la finalul meciului pierdut cu Academica Clinceni, din ultima etapă a sezonului regulat, tehnicianul  a declarat că se pune la dispoziţia conducerii clubului Dinamo. 

*Eu sunt la dispoziţia clubului. Acum înclin să mă opresc. Sunt confuz după ce am trăit aseară. S-au adunat multe, e stres. Şi încă o problemă de asta… Fanii au zis să rămân. Aşa ceva nu am trăit niciodată! Nu am mai văzut să fie 3-0 în minutul 17! Aseară am trăit nişte lucruri…

Trăiesc o senzaţie, nici nu găsesc cuvintele. Mă simt inutil, poate n-am făcut ce trebuia să fac. Cu toate că m-am confruntat cu multe situaţii de-a lungul carierei, dar acum mi-e tare greu, e foarte ciudat. Poate cineva mai pregătit, mai inspirat, poate face altceva. Nu vreau să dau bir cu fugiţii, dar mi-e foarte greu.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

De câţiva jucători sunt foarte dezamăgit. De-asta am şi făcut schimbări. Dar dacă n-ai execuţii, e greu. Meciul pe care l-am pierdut la Cluj a contat foarte mult. Sunt acte de indisciplină care nu sunt în regulă, eu n-am ştiut. Sunt lucruri care nu sunt normale. E bine să analizăm şi să luăm cea mai bună decizie, pentru binele clubului”, a declarat antrenorul la sfârâitul meciului pierdut cu 3-1.

Pe lista grupului de suporteri-acţionari e Florin Bratu, fost antrenor al lui Dinamo, acum liber de contract. Bratu pentru Gazeta Sporturilor: “Dinamo e Dinamo şi nu poţi rămâne indiferent! Până acum nu am vorbit cu nimeni”|.

Dinamo ocupă în prezent poziţia a 14-a în clasamentul Ligii 1, antepenultima, dar poate coborî încă un loc, după terminarea etapei a 30-a. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...