Pro integrare

Decizia CCR de neconstituționalitate a lui Orban, cât se poate de firească și legală

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Chiar dacă cu toții dorim extirparea PSD ului prin căi legale, decizia luată de către Presedinte României Iohannis a fost una neconstituţională iar comunitatea Diaspora a spus acest lucru încă din prima zi.
Nume de unde să aleagă Presedinte avea, putea destul de bine să o numească pe Turcan ssu pe Rareș Bogdan, nu au dorit iar ei știau destul de bine, nu poți avea un Guvenlrn demis printr-o moțiune de cenzură iar la următoarea numire sa pui exact aceiași miniștrii si Premier, este un joc de copii pe care observ cu părere de rău că ultrasii din PNL nu vor sa o înțeleagă.
Prin urmare, timp pierdur din ce cauză?
PNL a refuzat să dea OUG pe 2 tururi, au dat in schimb 25 de OUG uri într-o noapte, nu putem striga hoții când suntem la furat… iar asta se întâmplă in România, la nivel de Președenție.
Presedinte va face declarații de presă, sigur acuzând CCR că intervine in deciziile sale, dsr de fapt nu este așa, El ca președinte a dat dovadă ca încăpățânarea PNL este mai importantă decât atacarea pe plan legal a PSD ului.
restul este can can, PNL ul dă dovadă atât de incompetență cât și de faptul că aceștia pun partidul și resursele acestuia pe primul loc, cine crede altceva, ei bine, vor realiza cu timpul exact ca in cazul lui Ion Iliescu când aceasta făcea baie de mulțime iar lumea îi pupa mâna.
[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...