Pro integrare

Guvern – Comunicat de presă – Modelul declarației pe propie răspundere

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Guvernul României
Informare de presă:

Vă transmitem MODELUL declarației pe proprie răspundere referitoare la circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, conform Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020.

Precizăm faptul că declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție.

Declarația pe proprie răspundere completată se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale la momentul legitimării persoanei.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Reprezentanții Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale pot efectua fotografirea documentelor (declarație pe proprie răspundere și act de identitate) la momentul legitimării persoanei.

Menționăm faptul că, potrivit Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020 obligația completării declarației pe proprie răspundere se instituie începând cu ora 22.00 a zilei de 23 martie a.c.

Modelul de declarație poate fi descărcat de pe site-ul web al Guvernului României, Ministerului Afacerilor Interne, precum și de pe site-urile celorlalte instituții cu atribuții în domeniu.

Grupul de Comunicare Strategică o puteți descarca de AICI
sau pur și simplu dacă nu aveți posibilitatea să o scoateți la imprimantă, copiați exavt textul pe o coală albă folosind litere mari.
MODEL Declaratie pe proprie raspundere OM2 (1)

[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...