Delirul lui Cumpanasu: „Am adus Scutul de la Deveselu, am salvat laserul de la Magurele”

Alexandru Cumpanasu, candidat la Presedintia Romaniei, a sustinut intr-un live pe Facebook ca lui i se datoreaza existenta Scutului de la Deveselu si ca tot el a salvat „laserul de la Magurele”.
Iata cateva fragmente din delirul lui Cumpanasu, redate de ziaristii.com:

„Cand o sa fiu presedinte, va rad! Stiu ca astazi, cand a ramas definitiva candidatura mea, va ganditi fie sa ma omorati, fie sa ma inchideti. Sa dispar.”
„Stiu ca vor sa ma omoare sau sa-mi faca altceva. Stiu, ca de-aia am cerut protectie si paza atuncea… Dar eu cred ca va fi greu pana dupa campanie.”
„Sa va fereasca Dumnezeu de-o revolutie pe bune! Sunt oameni care m-au rugat de la pranz, de cand a inceput nebunia cu familia Melencu, m-au rugat sa facem inca o demonstratie duminica. Ma gandesc daca o facem, pentru ca mi-e tare teama ca de data asta n-o sa mai fie pasnica! Si in calitate de prezidentiabil trebuie sa ma gandesc bine daca vreau sa distrugem niste institutii sau sa facem o revolutie. Din intreaga tara, oamenii m-au sunat… intruna ma suna, intruna, sa spuna: «Domnule Cumanasu, hai in strada! Hai in strada!». Sa facem ce in strada? Sa spargem geamurile si sa luam cu forta conducerea? Nu. Eu nu cred ca asa trebuie procedat. Dar daca veti forta nota, ascultati-ma pe mine: nici eu, nici nimeni pe lumea asta nu-i mai poate controla. Nimeni! Va veti trezi cu ei peste voi – peste DIICOT, peste Parchet, peste Interne… Ascultati-ma bine!”
„Bai, eu stiu ca e teama mare. Va e frica si sa ma masurati in sondaje, dar eu va spun doar atat: vin peste voi, ca vreti sau ca nu vreti. Ca vreti sau ca nu vreti, eu vin peste voi!”
„Nicio negociere n-o puteti purta cu mine, pentru ca voi sunteti niste tradatori de tara, sunteti niste vanduti. Vanduti cui? Multinationalelor de afara! Nici macar niste multinationale care sa produca. Eu sunt mandru ca lucrez… aaa… sau ca eu consiliez Borsec. Pentru ca e fabrica romaneasca! Una dintre putinele care au mai ramas in picioare in urma atacului Sistemului asupra capitalului romanesc! Ati distrus tot ce era capital romanesc, voi, sistem de ticalosi ce sunteti! Sa vina multinationalele sa ne cumpere. Mai sunt cateva fabrici in picioare, si pe astea vreti sa le omorati. Nemernicilor ce sunteti!”
„I-a deranjat pe unii ca nu mi-am gasit cinci amante sa pun pe numele lor casele? Iiii? Ce linistit eram eu acuma! Era asa frumos… Nu mai aveam problema asta.”
„O mai tin unii langa cu 19.000 de euro pe luna. Nu, nu e de 19.000 de euro. Eu cu sotia mea nu cred ca castigam mai mult de 10-12.000 de euro pe luna. Aia cu 19.000 de euro pe luna numai la mine – au facut ei calculul cum au vrut ei. Adica au adunat toate veniturile – si din firme, si din alea, si din consultanta, si din… Si au facut ei un venit anual si dupa aia au impartit la numarul de luni. Pai, daca discutam asa, atunci haideti sa nu mai discutam despre salarii. Eu, in acest moment, nu castig atat, in 2019, nici pe departe. Nici eu, nici sotia mea nu depasim suma pe care tocmai v-am spus-o. Mai mult de 12-13.000 nu castigam pe luna. Deci, nu 30.000 cat spuneti voi, jigodiilor! Dar macar noi ii castigam cinstit. Voi cum ii castigati? Aia… stapanii vostri cum ii castiga, ai celor care scriu aici?”

„Eu nu am fost un consultant si atat. Consultanta am facut putina. Eu am schimbat lucruri pentru tara asta. Daca astazi avem scutul antiracheta de la Deveselu, mi se datoreaza si mie. O fi bine, o fi rau… dar am contribuit. Am negociat pentru statul roman, m-am implicat… din pozitia mea, care nu era una de angajat al statului roman. Daca exista un drum de la Caracal la Deveselu, mi se datoreaza si mie. Daca vreti sa dam lucrurile pe fata… Ponta il mintea pe ambasadorul american in fiecare zi ca face drumul, ca sa poata sa transporte astia tot ce aveau de transportat, americanii, la baza de la Deveselu. Daca nu interveneam cu relatiile pe care le aveam si le am cu americanii, pana astazi ii minteau in continuare, Ponta ii mintea in continuare.”
„Am facut ce trebuia pentru tara mea. Si cu Exxon-u’, si cu Enron-u’… Din punctul meu de vedere, si Exxon-u’, si Enron-u’ au gresit fata de Romania. Dar atunci cand au gresit am fost acolo! Am participat la negocierile Exxon-ului cu partea romana… da, da… cu Enron-u’… da, am fost acolo. Si atunci cand au vrut sa incalece orice limita, am spus «Stop!». Nu eram doar eu, o sa fie unii care pot sa confirme.”
„Am fost omul care a facut tot ce-a putut pentru ca politica externa a Romaniei sa fie cunoscuta peste tot in lume. Am avut peste 50 de amasadori ca invitati in emisiune.”
„Am salvat laserul de la Magurele, care e cea mai importanta investitie in cercetare a Romaniei dintotdeauna. Seful laserului de la Magurele este domnul academician Zamfir, care este vicepresedintele meu. Domnul academician Zamfir este cel care mi-a cerut ajutorul atunci cand au vrut italienii si FRANCEZII (urlete) sa inchida laserul de la Magurele. Da? Asta au vrut sa faca italienii si francezii: sa inchida laserul de la Magurele, cu complicitatea unora de la USR. Ei, uite, m-am opus eu, s-au opus altii… Am salvat laserul de la Magurele – eu, Alexandru Cumpanasu! Voi ce ati facut, cei care ma criticati pe mine? Ce-a facut Barna? Ce-a facut Ciolos? Eu am mentinut laserul de la Magurele in viata.”
„Am ajutat la introducerea acelor camere de supraveghere in licee, pentru a nu se mai fura la Bac.”
„Am infiintat linia telefonica Telverde de la Ministerul de Interne. Am infiintat Directia Generala Anticoruptie la Ministerul de Interne. Am facut foarte multe lucruri in tara asta, desi eram un copil.”
 

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More