Călin Popescu Tăriceanu a demisionat din functia de Presedinte a Senatului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Vorbe care sunt in tatal dezacord cu realizarile ALDE + PSD din ultimii ani.

„Este trist pentru mine să remarc că din păcate opoziția nu a înțeles această luptă pentru redarea dreptului la justiție al cetățeanului, pentru eliminarea serviciilor din justiție. Ei au înțeles că e un asalt asupra justiției. Sper că acum au înțeles. Celor care vor veni după mine la conducerea Senatului vă spun că nu am răspuns cu privire la rolul Senatului în viitor, astfel încât să nu mai existe suprapuneri între prerogativele Camerei Deputaților și Senatului. Eu cred că trebuie să desemnăm care va fi rolul Senatului, în viitor, în arhitectura constituțională și cred că rolul Senatului în viitor este că putem să ne adaptăm schimbărilor”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, în plenul de luni al Senatului, unde a anunțat că demisionează de la șefia forului legislativ.”

Ani la rand a incercat si a si reusit sa se sustraga anchetelor care il vizeaza Domnul C.P.Tariceanu tine acum discursuri legate de Justitie, Populatie si binele Natiunii.

#diasporavavede

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More