Deputat USR a sărit in ajutorul Constănțenilor implicit a istoriei Românilor

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Procurorii au oprit lucrările la Cetatea Tomis în urma plângerii făcute de deputatul Stelian Ion
Semnați si petiția noastră pentru anularea autorizației de construcție CLICK AICI
Comunicatul Poliției Constanța.
„În urma cercetărilor cu privire la găsirea unor fragmente de obiecte care ar putea avea o anumită valoare arheologică, polițiștii din cadrul Secției 3 au continuat verificările privind legalitatea activităților de excavare și depozitare a materialelor arheologice, context în care s-a stabilit că nu au fost respectate cerințele prevăzute în autorizația de construire.
Având în vedere că în șantierul de lucru, privind construcția unui imobil pe terenul situat în municipiul Constanța, există posibilitatea existenței de materiale arheologice, s-a dispus măsura opririi temporare a executării tuturor lucrărilor până la definitivarea cercetărilor.
În cauză, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de executare fără autorizație de construire sau de desființare, conform Legii 50/1991″.
Deputatul USR Stelian Ion a anunțat, miercuri, că lucrările de construcție a blocului de patru etaje deasupra vestigiilor antice ale Cetății Tomis au fost oprite în urma plângerii pe care acesta a făcut-o la poliție:
”Am reuşit să-i oprim! În urma plângerii depuse de colegii mei, s-a deschis dosar penal, iar organele de cercetare penală au luat măsura sistării construcţiei unei clădiri pe vestigii ale cetăţii antice Tomis, în zona Lupoaica. Arheologii vor fi şi ei implicaţi pentru a constata în ce măsură lucrările de până acum au afectat situl. Administraţia locală PSD şi complicităţile din consiliul local au pierdut o bătălie în primul datorită reacţiei oamenilor care au protestat la faţa locului. Cu bună credinţă şi prin acţiune tenace, putem opri degradarea Constanţei şi îi putem reda aura istorică”, a scris Stelian Ion pe Facebook.
Constructorul:
Un sponsor PNL a obținut un spațiu verde retrocedat de Mazăre. Povestea terenului unde buldozerul a ras zidurile Cetății Tomis pentru un bloc de 4 etaje
Sursa info-sud-est.ro

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More