Ultimate magazine theme for WordPress.

Deputatul AUR – traseistul Daniel-Gheorghe Rusu – care acum cateva luni cauta sa cumpere “8-10 puicute” a devenit ecologist peste noapte

69

Daniel-Gheorghe Rusu, fostul primarul al comunei Spring, care acum a devenit DEPUTAT AUR, s-a trezit din somn ecologist convis.
Traseist de fel, acesta a uitat se pare de cati ani este bugetar si are functii in diferite partide, acum cu PNL la Guvernare, acestuia i-a revenit spiritul ecologist de dac.
Site-ul de propaganda exclusiva AUR [60m] a scris despre revolta acestui deputat privind poluarea din Sebes – Alba si scrisoarea catre ministrul Mediului in acest sens.
Haideti sa luam lucrurile cum sunt;
In primul rand cei de la 60m afirma dupa cum urmeaza;

Cerintele traseistului devenit ecologist;

1. Identificarea surselor de emisie a poluanților cu efect cancerigen și anularea, respectiv desființarea acestora, în principal Platforma Industrială a Sebeșului de pe str. Mihail Kogălniceanu;

P.S. Se cere identificarea surselor sau indicatia acestora? Vazand ca face deja o remarca asupra Platformei industriale!

2. Colaborare cu Primăria Sebeș, care are în dotare acest Autolaborator performant pentru monitorizarea emisiilor la coșurile poluatorilor;

P.S. Declara ca exista in Sebes un laborator performant dar in articol cei de la m60 sustin  faptul ca sunt depasiti tehnic…

3. Colaborare cu Ministerul Mediului pentru realizarea unui Audit internațional privind starea sănătății populației și influența poluării cancerigene asupra sănătății oamenilor din Sebeș;

P.S. Colaborarea dintre cine si cine? Audit-ul il poate cere si Asociatia Centrului Independent pentru protectia Mediului Sebes, nu este necesara interventia Guvernului

 

4. Realizarea unui Audit de mediu internațional, plătit de la bugetul Statului Român, privind starea mediului în Sebeș, județul Alba

La capitolul nr 4 va dam un bonus domnule Deputat Traseist:

Sistemul comunitar de management de mediu și audit (EMAS) este sistemul voluntar al UE destinat întreprinderilor și altor organizații care se angajează să își evalueze, gestioneze și să își îmbunătățească performanța de mediu.
Confruntate cu așteptările tot mai mari ale consumatorilor și piețelor, organizațiile au de câștigat de pe urma reducerii impactului asupra mediului al activităților acestora. Privită în trecut ca un cost extern, excelența în performanța de mediu devine tot mai mult un avantaj în afaceri. Pe măsură
ce aspectele de mediu devin tot mai complexe și mai numeroase, este necesară gestionarea lor în moduri noi. EMAS oferă o abordare sistematică.
EMAS III, cea mai recentă revizuire a Regulamentului EMAS, intrată în vigoare la 11 ianuarie 2010, introduce o serie de elemente noi care îmbunătățesc aplicabilitatea și credibilitatea sistemului și îi consolidează vizibilitatea și raza de acțiune.
EMAS este cel mai credibil și robust sistem de management de mediu de pe piață, care aduce câteva elemente suplimentare față de cerințele standardului internațional pentru sistemele de management de mediu EN
ISO 14001:2004 (Denumit în continuare: ISO 14001). Calitatea superioară
a EMAS rezidă în:
• cerințe mai stricte privind măsurarea și evaluarea performanței de mediu în raport cu obiectivele și țintele, precum și îmbunătățirea
continuă a acestei performanțe de mediu;
• respectarea legislației în materie de mediu, asigurată prin
supravegherea autorităților guvernamentale;
• implicarea puternică a angajaților;
• indicatori principali de mediu, care generează o comparabilitate
multianuală în cadrul organizațiilor și între acestea;
• furnizarea de informații publicului larg prin intermediul declarației de
mediu validate; și
• înregistrarea de către o autoritate publică în urma verificării efectuate
de un verificator de mediu acreditat/autorizat.
EMAS este conceput astfel încât să ofere asistență organizațiilor pentru a-și îmbunătăți performanța de mediu, ameliorându-și totodată competitivitatea, de exemplu printr-o utilizare mai eficientă a resurselor.
Înregistrarea în cadrul EMAS permite organizațiilor să demonstreze părților interesate, precum clienții, organismele de reglementare și cetățenii, că evaluează, gestionează și reduc impactul asupra mediului al activităților întreprinse. Logo-ul EMAS poate fi utilizat ca un instrument de marketing sau vânzare pentru a promova performanța excelentă de mediu a organizației.
Cine poate participa la EMAS?
EMAS este aplicabil în toate sectoarele și este deschis tuturor tipurilor de organizații din sectorul public și privat care urmăresc să își îmbunătățească
performanța de mediu. Odată cu introducerea EMAS III, sistemul le permite statelor membre să ofere posibilitatea înregistrării în cadrul EMAS a organizațiilor care nu fac parte din UE (EMAS Global).
Metodologia simplă a EMAS permite inclusiv introducerea sistemului
în cadrul întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) care dispun de puține
resurse umane și financiare sau de expertiză internă limitată. Ciclurile de audit revizuite îmbunătățesc aplicabilitatea sistemului pentru IMM-uri.
Posibilitatea unei înregistrări colective unice reduce sarcinile administrative și financiare pentru organizațiile cu mai multe puncte de lucru. Pentru autoritățile locale, EMAS contribuie la fluidizarea activităților și a cerințelor de mediu, de exemplu în administrație, construcții, sănătate și educație.

Citeste si:  ADEVĂRUL CARE ANULEAZĂ MINCIUNA MÂRȘĂVIA PROMOVATĂ DE NEGAȚIONIȘTI

Membrii Alianței pentru Unirea Românilor împreuna cu asociația ,,Centrul Independent pentru Protecția Mediului Sebeș”, monitorizează poluarea atmosferică din Sebeș din anul 2007 și solicită de 15 ani sprijinul Ministerului Mediului pentru eradicarea acestei poluări criminale cu  4 poluanți cu efect cancerigen asupra omului: pulberi în suspensie, formaldehidă, benzen și ozon troposferic.

In acest sens aducem la cunostinta doamnei Viorica Zamfir suporter AUR ca aceasta fraza este cat se poate de FALSA, partidul AUR a fost infiintat in data de 1 decembrie 2019 dupa cum puteti vedea AICI , iar Centrul Independent pentru Protecția Mediului Sebeș a fost infiintat in 2009, cum puteti afirma faptul ca de 15 ani acest deputat traseist autoinventat ecologist peste noapte solicita sprijinul Ministerului Mediului cand nici nu existau acum 15 ani, mai mult acest deputat este un persona este des citat pe site-uri de propagandă rusă, Sputnik, Activenews, fiind prieten cu Bogdan Alexandru Duca, editorialist al site-ului finanțat de statul Rus, Sputnik, ce se remarcă prin declarații pro-Ruse, anti-NATO, anti-SUA, anti-Occident.

Daniel-Gheorghe Rusu a ajuns primar în 2004 pe listele Partidului Umanist, devenit apoi Conservator. În 2006 a trecut la Partidul Democrat, devenit ulterior PDL. În 2008 a câștigat primăria că membru PDL, dar în 2012 a trecut la PNL și a candidat din nou că reprezentant al USL. Nu a rezistat mult în PNL, pentru că în 2016 a candidat din partea ALDE. În octombrie 2018 s-a poziționat clar în favoarea referendumului pentru familie și a anunțat public că va începe lucrările de introducere a apei potabile în comună cu satul care va avea cea mai mare prezența la referendum, fapte ramase doar in vorbe!

Citeste si:  România - Renate Weber - Avocatul pensiilor speciale, parlamentarilor, partidelor politice, comuniștilor, etc

Traseistul devenit ecologist doar din vorbe

Actualul edil,al comunei Șpring – Alba, Iulia Stănilă, care l-a învins pe Rusu la alegerile locale, spune că acesta „a fost scos din primărie” pentru dezastrul din ultimii 16 ani, timp în care s-a plimbat prin mai toate partidele.

Cândva, într-o comună mică, comuna mea natală, am întâlnit un om ce părea bun, de meserie primar. Aveai impresia că își iubește comuna și cetățenii, neconditionat. L-am votat cu toții la început.

Pe măsură ce anii treceau, mandatele la fel, grandomania creștea și ea… prieteniile au început să fie condiționate, meseria de naș înflorea, mulți copii botezați, mulți tineri cununați, totul pentru voturi și putere. Între timp, cine îi dadea un sfat sau cine nu era de acord cu atitudinea sau acțiunile lui era considerat ,,trădător, șarpe și javră”. Capacitatea malefică de denigrare publică, pe pagina lui de Facebook, a celor care au îndrăznit să îl contrazică sau să candideze contra lui, a depășit toate limitele. Invenții ordinare pentru a știrbi imaginea, atacuri la familie”, scrie Stănilă.

A colindat mult, PUR, PNL, PDL, USL, ALDE, PSD. Le spunea cetățenilor că ii iubește, că-și schimbă partidele atât de des pentru că nu găsește sprijin (sute de mii de lei pentru o echipă de fotbal), el de fapt, nu-și găsea locul…pe listă la parlamentare. Între-un final s-a regăsit, s-a luminat și si-a găsit locul în AUR”, continuă ea.

Sunt tristă pentru Romania pentru că avem tineri cu potențial, elevi eminenți, oameni valoroși, tobă de carte, care muncesc 12 ore pe zi să-și câștige traiul și voi trimiteti în Parlament astfel de … superbităti?!

Sunt mândră de comuna Șpring (l-au expediat la parlamentare cu 200 de voturi, dintre care 100 pe listele suplimentare). La locale l-au scos din primărie aproape 800 de oameni, pentru dezastrul din ultimii 16 ani și l-ați luat voi, să facă ordine în țară. Vi-l dăm pe Rusu, cu tot cu autostrăzile de la Drașov și Cunța, dar grijă mare…știți cum l-am citat la începutul postării… ,,se vrea președintele țării”. Și …are mintea odihnită, mai ales după somnul din parlament din următorii 4 ani, pe banii dumneavoastră”, a mai scris edilul.

- Advertisement -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.