Deţinutul evadat de la Focşani a comis o nouă agresiune gravă în cele 30 de ore de libertate

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Detinutul care a evadat in timp ce presata activitati externe Penitenciarului Focșani a fost prins de polițiști dar nu inainte de a ataca o femeie în propria ei casă.
[cartus]
Victima a anunțat la 112 că a fost agresată și jefuită, fapt casre a dus la prinderea detinutului evadat, acesta a fost gasit la o stână din comuna în care a avut loc incidentul.

Potrivit polițiștilor din Vrancea, evadatul a fost prins, sâmbătă seara, la o stână din satul Petreanu, într-o zonă împădurită, greu accesibilă.
Intervenția a avut loc în urma unui apel la 112 făcut de o femeie din comuna Poiana Cristei, care a reclamat că a fost agresată în locuința sa de către un bărbat necunoscut, care i-a furat 180 de lei și a fugit.
Polițiștii deplasați la fața locului au reușit să-l găsească pe bărbat la o stână din Petreanu, un sat din comuna Poiana Cristei.
Pe urmele evadatului s-au aflat aproximativ 200 de polițiști, jandarmi și angajați ai Penitenciarului Focșani. În timpul căutărilor a fost utilizat și un elicopter care a zburat peste zonele în care polițiștii îl căutau pe evadat. Bărbatul a reușit să fugă de polițiști timp de 30 de ore.
Acesta a fost condamnat în 2005 la 22 de ani de închisoare, pentru că a violat şi a ucis o femeie de 74 de ani, cu probleme psihice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More