Pro integrare

Deţinutul evadat de la Focşani a comis o nouă agresiune gravă în cele 30 de ore de libertate

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Detinutul care a evadat in timp ce presata activitati externe Penitenciarului Focșani a fost prins de polițiști dar nu inainte de a ataca o femeie în propria ei casă.
[cartus]
Victima a anunțat la 112 că a fost agresată și jefuită, fapt casre a dus la prinderea detinutului evadat, acesta a fost gasit la o stână din comuna în care a avut loc incidentul.

Potrivit polițiștilor din Vrancea, evadatul a fost prins, sâmbătă seara, la o stână din satul Petreanu, într-o zonă împădurită, greu accesibilă.
Intervenția a avut loc în urma unui apel la 112 făcut de o femeie din comuna Poiana Cristei, care a reclamat că a fost agresată în locuința sa de către un bărbat necunoscut, care i-a furat 180 de lei și a fugit.
Polițiștii deplasați la fața locului au reușit să-l găsească pe bărbat la o stână din Petreanu, un sat din comuna Poiana Cristei.
Pe urmele evadatului s-au aflat aproximativ 200 de polițiști, jandarmi și angajați ai Penitenciarului Focșani. În timpul căutărilor a fost utilizat și un elicopter care a zburat peste zonele în care polițiștii îl căutau pe evadat. Bărbatul a reușit să fugă de polițiști timp de 30 de ore.
Acesta a fost condamnat în 2005 la 22 de ani de închisoare, pentru că a violat şi a ucis o femeie de 74 de ani, cu probleme psihice.

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...