Pro integrare

Diaspora-check

De ce Diaspora.Rocheck

Diaspora.Ro, am fost întotdeauna atenți la aspectele legate de informațiile transparente, inovare și utilizarea canalelor digitale pentru a promova difuzarea conținutului și a știrilor într-un mod independent, precis și fiabil.

Așa s-a născut proiectul Diaspora.Rocheck:

o soluție care vă permite să „certificați” originea Diaspora.Ro a știrilor datorită tehnologiei Blockchain, care acționează ca un garant al transparenței, securității și deschiderii informațiilor.

Cum funcționează Diaspora.Rocheck

Diaspora.Rocheck este noul sistem de certificare a știrilor blockchain ales de Diaspora.Ro pentru a controla mai bine fluxul știrilor sale, astfel încât să nu poată fi utilizat sau dezvăluit într-un mod neadevărat și inadecvat, garantând cititorului cea mai înaltă calitate și fiabilitate a sursei.

Prin autocolantul aplicat la sfârșitul unei știri Diaspora.Ro sau „sursă Diaspora.Ro” va fi posibil:

Verificați istoricul unei știri și fiabilitatea acesteia revenind la sursa principală.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Permiteți ca știrile citite să fie comparate cu sursa de origine ansa.

Permiteți editorilor, agențiilor și mass-mediei să se califice în lumea informației ca furnizori de calitate prin creșterea încrederii publicului.

Tehnologia din spatele Diaspora.Rocheck

Blockchain înseamnă un registru virtual, imuabil și distribuit care conține specificațiile tuturor informațiilor care circulă în rețea. Toate acestea sunt activate de un proces care este activat la 3 ori diferite:

Când știrile sunt create de Diaspora.Ro, Blockchain își înregistrează identificatorul astfel încât evenimentele viitoare să poată fi urmărite

Când știrile sunt modificate sau actualizate de Diaspora.Ro, Blockchain înregistrează evenimentul său care permite

În cazul în care știrile sunt preluate de editorii care participă la inițiativă, Blockchain verifică autenticitatea știrilor înregistrate de Diaspora.Ro și înregistrează evenimentul de fotografiere, permițând consultări viitoare ale știrilor preluate de la editor datorită autocolantului Diaspora.Rocheck

Diaspora.Ro – sistem in faza de actualizare

- Comunitatea Diaspora -