Romanii din afara granitelor

Diaspora – Domnule Cîțu, nu ne mai jigniți inteligența, creșterea economică NU este meritul dumneavoastră

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Primul ministru al României, domnul Florin Cîțu se lăudăm cu o creștere economică datorată “puterilor sale de antreprenor” furând astfel meritele românilor din Diaspora.
Produsul Intern Brut estimat pentru trimestrul I 2021 a fost de 225051.0 milioane lei preţuri curente, în scădere – în termeni reali, declara acum câteva zile Cîțu, în realitate, creșterea economică este datorată în mare parte banilor trimiși în România de catre românii din afara granițelor, iar anul acesta au fost trimiși în România mai multi bani decât în anii precedenți tocmai datorită măsurilor luate le genunchi privind criza Covid-19.
Primului-ministru îi place “extraordinarul”, mai mult, în proiectul său vizionar de conducere al PNL diaspora NU există propriu pentru Superman de România, AKA salvatorul nației, așa cum lasă impresia din declarațiile sale.
In anul 2019, Românii din Diaspora au trimis în țară suma de 7.2 miliarde de dolari, reprezentând 3% din PIB-ul României.

Anul acesta, în medie, orice român a trimis în țară suma de 500 euro lunar către familiile rămase în țară!

Prin urmare domnule Prim-ministru, nu doar că dați dovadă de interes zero(0) pentru NOI, Românii din Diaspora, dar mai aveți și tupeul să vă însumați realizări care NU au nimic de a face cu materia dumneavoastră cenușie.

Românii din Diaspora au cerut puține și au oferit totul, pentru ca România să poată continua, cu toate astea România se află la limita de a intra pe lista neagră privind datoriile externe, acesta este meritul și al dumneavoastră!

Când datoria externă ajunge la 50% din PIB, iar noi acum suntem undeva la 48%, România va avea o soartă grea.

Vă lăsăm pe dumneavoastră să faceți calculele privind cresterea bugetară și să acordati merite acelora care le au. Nu subestimați puterea românilor din Diaspora.

Interesul și respectul domniei Voastre față de Românii plecați din țară se regăsește cu lux de amănunte în articolul celor de la Podul.ro

https://podul.ro/articol/15160/lipsete-diaspora-un-lider-pnl-desfiineaz-moiunea-lui-florin-ciu-pentru-congres

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030