Diaspora – dragi Parlamentari, Senatori – oameni în funcții cheie, vă doresc…

“Dragi” PARLAMENTARI, vă doresc să trăiți zi de zi cu aceeași inima cu care au plecat cei doi pitici astăzi spre casă după ce și-au lăsat tatăl la autocar.

Tatăl plecat în afară la munca, ca voi să vă pișați pe ea DIASPORA.

Tatal ce strângea în mână un bilet de avion și către care mai arunca din când în când câte un ochi cu durere ca poate, poate, suna cineva, ii da vreo veste și poate nu mai pleacă… și așa l-ar rupe …. dar nu…

Să aveți ochii în lacrimi măcar pe jumătate din cât au avut cei doi pitici, dar nu pentru o zi,ci de astăzi înainte și pana la sfârșitul vieții voastre.

Să aveți sufletul tatălui care urcat în autocar își mușca fălcile ca să nu izbucnească în lacrimi, sa aveți inima mamei care a rămas cu doi pitici și care s-a văzut forțată de un sistem bolnav sa le explice copiilor ca tati pleacă dar se va întoarce la Crăciun cu cadouri pentru ei.

Toate zilele de acum incolo sa va fie cu un un gol în suflet(suflet pe care oricum nu îl aveți) ca a acestor copii de astăzi, când cu rucsacele în spate au plecat spre grădiniță și știu ca diseară tati nu mai este acasă pentru ceva timp…

Faceți un “studiu de piață” , mergeți prin autogări, prin aeroporturi și o sa vedeți acolo durere cât nu ați văzut în toată viata voastră . Cumva, poate vă mai îndulciți și voi și oferiți șanse celor plecați sa se întoarcă acasă, acasă fiind FAMILIA!!!

Sursa Andrei Goșu

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: