Pro integrare

Elevă de 11 anisori umilită de profesoară!

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.


O elevă de clasa a VI-a a fost umilită de profesoară la cursuri
O eleva de clasa a VI-a a fost umilita de profesoara in timpul orelor de curs. Mama fetei lucreaza in strainatate, iar cadrul didactic i-a reprosat fetei ca femeia „sterge fundurile la mosnegi”.
Caz revoltator la liceul “Dante Alighieri” din Chisinau, relateaza publika.md. O eleva din clasa a VI-a a fost insultata de o profesoara, care i-a spus ca mama sa sterge fundurile in Italia. Totul s-a intamplat in timpul orelor.
Parintii elevei in varsta de 11 ani sunt divortati de ceva timp. Acum, fata este crescuta de mama sa. Din cauza problemelor financiare, femeia a plecat in Scotia, iar copila a fost lasata in grija unei prietene. Ea spune ca in timpul orei de educatie plastica, profesoara a insultat-o atat pe ea, cat si pe mama sa.
„Sa stii ca mama ta te lasa balta intotdeauna si pe mine nu ma intereseaza ca nu ai casa, nu ai tata si ca mama ta este undeva, dar eu stiu ca ea se duce in Italia sa stearga cururile la un mosneag”, i-a spus profesoara.
Declaratiile fetei sunt confirmate si de unii colegi de-ai sai. “A spus ca n-are tata ca nu invata, ca mama ei este plecata in Italia ca naste si dupa asta pleaca si lasa copii, ca este destrabalata”.
Profesoara respinge acuzatiile.
“I-am facut observatie: <>si am zis in felul acesta: <> Din clasa s-au auzit comentarii de langa geam de la a patra banca, unde s-au spus aceste cuvintele (n.r.- mama ta spala fundurile la mosnegi)”, a spus profesoara.
[post]
[cosmin]

Citeste si:  UE: von der Leyen, acordul U.E. cu OMS pentru achiziționarea vaccinurilor în țările cu venituri mici este un gest de solidaritate

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...