Ultimate magazine theme for WordPress.

Diaspora – VOLUNTARI ÎN EUROPA – Unul din multele apeluri disperate primite pe grup

0 72

20 mai 2020
Unul din multele apeluri disperate primite pe grupul VOLUNTARI IN EUROP

Ajutaţi-i pe cei blocaţi în Diaspora să revină în ţară! Voi ambasade, MAE, stat român sau oameni buni, cine le întinde o mână?


Trebuiau ajutate cinci suflete ramase blocate in pandemie in Spania, suflete care nu mai aveau resurse financiare sa cumpere bilete de avión pe unul din zborurile de repatriere organízate de Blue Air.

22 mai 2020, ceream ajutorul pe profilul meu de Facebook :
“Până la urmă avem nevoie de ajutorul vostru oameni frumoși ,aceste fete trebuie sa plece cu avionul de duminică din Spania, deși am solicitat soluții instituțiilor,de exemplu sa le lase să urce în avion cu un angajament de plată a biletelor pe care sa îl achite în câteva luni in Romania, așa cum au procedat și alte țări civilizate,nu am primit nici un răspuns.
Fetele au făcut rezervarea pentru zbor și trebuie să plătească biletele până deseară la ora 20, avem un cont de Revolut – – unde fiecare poate ajuta câte un pic.
Nu vom accepta mai mulți bani decât avem nevoie și vom pune public conturile.
In total trebuie sa strângem 950€, cu acești bani vor călători: Lavinia și Valentin de 4 ani( Tarom zice că Valentin trebuie sa plătească biletul întreg 😭😭😭)
Roxana împreună cu sora ei și cumnatul.
Sus inimile oameni frumoși și încă o dată hai sa demonstrăm că împreună suntem mai buni❤️❤️❤️”
Au raspuns oameni de peste tot ,oameni care au trimis diferite sume de bani, direct in contul de Revolut al Laviniei, pe Paypal , in contul meu de revolut sau in contul meu bancar.
Am reusit , impreuna in 6 ore sa adunam intreaga suma de bani, ceea ce parea imposibil , a fost posibil datorita acestor persoane si asociatii:
– Cata Lin Iasi
– Adrian Anton
– Cristina de Rooij
– Liliana Cioriciu
– Isaila Ioan
– Litera A
– Asociatia Blondie
– Adriana Patuleanu
– Grupul “Proiect de Omenie” Plus Italia
– Catalin Tugurlan
– Razvan Botanescu
– Violeta Miller
– Anca Puie
– Mihai Peter Rotaru
– Ioana Cristina Galan
– Radu Darolti
– Paul Horvath
– Mirela Filip
– Marian Remus Stanciu Gelu
Sper din tot sufletul sa nu fie tarzii multumirile mele si sa nu fi uitat pe nimeni, RoOmenia exista si e locuita de oameni frumosi, ma inclin in fata voastra

Sursa Adriana Mureșan – Asociația Civică VOLUNTARI ÎN EUROPA

[post]

- Advertisement -

Comentarii
Loading...