Document – „Moldova Europeană”, votată unanim de toți cei prezenți în Piața Marii Adunări Naționale

0

Peste 75.000 de cetateni s-au strans astãzi in Piata marii Adunari Nationale din Chisinau.

Sandu Maia

„Am venit să spunem răspicat și cu mândrie: Moldovenii sunt europeni, locul Moldovei este în UE. Proiectul nostru de țară și obiectivul nostru este ca Moldova să fie membru cu drepturi depline al familiei europene”, a declarat Maia Sandu.

„Europa este mai mult decât o lozincă politică. Europa este un mod de viață, un vis, care trebuie să devină realitate și este șansa poporului nostru să trăiască în pace, în liniște și în belșug. Acest vis depinde de fiecare dintre noi”, a spus șefa statului.

 

Rezoluția Adunării „Moldova Europeană”, adoptată în Piața Marii Adunări Naționale la 21 mai 2023

Participanții la Adunarea Națională „Moldova Europeană” au adoptat unanim o Rezoluție. „Aderarea la Uniunea Europeană este calea unică ce poate aduce pentru țara noastră stabilitate în fața provocărilor și unica șansă de dezvoltare a Republicii Moldova care va permite generațiilor următoare să-și realizeze potențialul, să acumuleze bunăstare, să modernizeze țara și să ducă o viață împlinită”, se arată în Rezoluție.

Rezolutia Moldova Europeana

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More