Pro integrare

[document] România – persoanele provenite din zonele galbene declarate de către România

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Pentru a înlătura orice dubiu referitor la zonele rosii, zonele galbene, trebuie să ținem cont de următorul aspect. Indiferent de faptul că o țară se poate autodeclara ca fiind zonă galbenă, aceasta pentru România reprezintă cu adevărat o zonă galbenă DOAR în momentul în care România o declară în acest fel și pe teritoriul propriu. Fiecare țară se poate declara cum dorește, acest lucru este valabil doar pe propriul teritoriu, România, ca orice stat de drept poate declara cum sunt văzute acele state pe propriul teritoriu. Luând exemplul Austriei, aceștia s-au autodeclarat zonă galbenă dar pentru România ei sunt încă o zonă cu grad ridicat de risc epidemiologic prin urmare cetățenii proveniți din această țară vor intra in carantina instituționalizată pe teritoriul României, în acest sens am trimis o adresă guvernului României cerând sa reevalueze situația Austriei. Lista cu țările considerate zone roșii de către Romania o găsiți AICI.
Prin urmare, vazand datele pe care le primim de la mai multe persoane privind faptul că aceștia deși intră în țară proveniți dintr-o zonă galbenă sunt țotuși plasați în carantină instituționalizată, sfătuim aceste persoane să descarce răspunsul oficial și să il prezinte în vamă ca metodă de prevenire a acestui abuz. In răspunsul DSP către comunitatea Diaspora.ro , aceștia specifică clar;

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Răspunsul complet la adresa formulată de către comunitatea diaspora.ro în data de 27 / 0 3 / 2020 în care ceream DSP , lămuriri privind faptul că totuși cetățeni proveniți din zone galbene pentru Romania sunt plasați în carantină instituționalizată  este următorul.

Proiect sponsorizat de catre Departamentul Romanilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Descarcați pdf aici DESCARCĂ 

[post]

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...