Pro integrare

Doi judecători din completul care recent a dat decizia din dosarul Ferma Băneasa şi-au depus cererile de pensionare

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Ionuţ Matei şi-a depus luni cerere de pensionare la Consiliul Superior al Magistraturii, însă deocamdată nu a fost stabilit un termen de discutare a acesteia, conform G4Media. În vârstă de aproximativ 50 de ani, Matei a cerut ca pensionarea să fie în vigoare începând cu data de 1 iunie. Ionuţ Matei a făcut parte şi din completul ce l-a condamnat definitiv pe fostul premier Adrian Năstase la închisoare cu executare.

Al doilea magistrat care a făcut parte din complet, Florentina Dragomir, şi-a depus marţi cerere de pensionare la Consiliul Superior al Magistraturii, arătând că doreşte ca pensionarea să fie în vigoare începând cu data de 15 iunie, conform G4Media.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

La sfârşitul anului trecut, completul din care au făcut parte Matei şi Florentina Dragomir i-a trimis după gratii pe omul de afaceri Remus Truică, dar şi pe avocatul Robert Roşu şi i-a condamnat, de asemenea, pe miliardarul israelian Beny Steinmetz şi pe autointitulartul prinţ Paul al României, însă aceştia se sustrag executării pedepsei.

După condamnarea lui Roşu, avocaţii au organizat mai multe proteste sub hashtagul #JeSuisRobert, afirmând că vor să tragă un semnal de alarmă cu privire la derapajele şi problemele rezultate din acuzarea şi condamnarea avocaţilor pentru demersurile făcute în reprezentarea şi consilierea clienţilor lor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...