Donald Trump intra in faza de, destituire

Camera Reprezentanților din Statele Unite a anunțat începerea procedurii de destituire a președintelui Donald Trump. Anunțul a fost făcut de președinta camerei inferioare a Congresului american, Nancy Pelosi, liderul democraților. Democratii parcurg acum prima etapa, aceea de declanșare a unei anchete în acest caz, care s-ar putea încheia cu o punere formală sub acuzare pentru abuz de putere.
Preşedintele american este suspectat că a făcut presiuni asupra Ucrainei în încercarea de al pune sub acuzare pe fiul principalului sau candidat la alegerile din 2020 Joe Biden.
Fiul politicianului, Hunter Biden, a început să lucreze pentru o companie ucraineană din domeniul gazelor începând din 2014.
Donald Trump este acuzat că s-a folosit de funcția pe care o are pentru a face presiuni asupra președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, ca să-l determine pe acesta să declanşeze o anchetă de corupţie împotriva lui Biden. Ar fi făcut acest lucru într-o conversație telefonică, în luna iulie.
Printre altele, Donald Trump a cerut secretarului sau, Mick Mulvaney, să blocheze un ajutor militar destinat Ucrainei, cu cateva zile înainte de respesctiva conversație telefonica. au declarat pentru CNN anumiti oficialide rang înalt din administrația Trump.
Declaratiile date de Trump la Adunarea Generală a ONU, au fost că Europa ar trebui sa susțină o parte din cheltuielile pentru asistenţa acordată Kievului in situatia tensionata pe care o are cu Rusia.

Vino alaturi de noi!


Acest website NU folosește reclame.
Toate legăturile externe sunt verificate.
Comunitatea Diaspora.Ro "NU" are aparteneță Politică și nici nu acceptă reclame sau fonduri de la partidele Politice!
Ne poți susține activitatea
AICI ,

[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More