Donează sange, iar cu bonurile de la donare cumpară alimente si dulciuri pentru cei și mai nevoiași

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Ma umple de tristete situatia in care se regasesc multi dintre concetatenii nostrii si totodata de mandrie gesturile altor compatrioti ai nostri.
OAMENI – si imi permit sa scriu acest cuvant cu litere mari –  care au vrut sa ofere un zambet si o raza de speranta semenilor au fost zilele acestea si au donat sange iar cu bonurile primite dupa donare au achizitionat alimente si dulciuri pe care mai apoi le-au strans la un loc si le-au oferit celor aflati in situatii cu adevarat disperate.

Acest gest a avut loc in comunitatea din Targu Lăpus judetul Maramures, initiatorii acestei campanii fiind familia Balc Alin si Dana, această familie care de ani de zile chiar si lunar, oferă o alinare și un sprijin familiilor care locuiesc in Targu Lapus si in imprejurimi, familia Alin si Dana, au ramas placut surprinsi de sprijinul pe care l-au avut de la numeroase persoane, care in ciuda faptului ca nu au o situatie economica foarte solida, au mers si au donat sange, iar bonurile primite, le-au adus la aceasta minunata familie care a putut sa achizitioneze si mai multe alimente si dulciuri pentru cei nevoiasi.
In tot acest timp, in Romania au loc grevele grefierilor, sarăcirea si indatorarea romanilor de catre acei politicieni care se perinda prin structurile statului iar unicul lor scop nu pare a fi decat acela de a distruge si subjuga acest magnific popor.
Familia Balc Alin si Dana sunt iubitori de semeni si patrie, acestia luptă si pentru protejarea padurilor si a mediului, tot mai tare afectat in ultimii ani de catre guvernul partaș la jaf care a ras de la sol zeci de mii de hectare de padure prin complicitate si favorizarea infractorilor.
Domnule Alin si Dana, ma inchin in fata oamenilor ca dumneavoastra, comunitatea Diaspora.Ro va sta alaturi in orice proiect viitor, vă multumim ca existati atat dumneavoastră cat si acele minunate suflete care in luna decembrie, prin sangele lor, ofera ceva de pus pe masa romanilor din judetul Maramures.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More