Romanii din afara granitelor

Infractorul Dragnea a pierdut procesul intentat împotriva cunoscutului protestatar “Marian Ceaușescu”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

O nouă lovitură pentru infractorul Dragnea care s-a simțit “lezat” în propriul orgoliu atunci când Marian îi contesta pe față faptul că este un corupt și îi aducea aminte public faptele de care acesta se face vinovat în fața poporului român, astfel că s-a decis să mai facă un ban cât timp se afla în spatele gratiilor și să îl dea în judecată pe Marian cerând de la acesta suma de 10.001 euro, nu a ținut însă cont de faptul că exista Judecători în Romania astfel că, Tribunalul Bucureşti a respins ca nefondată acţiunea intentată de  Liviu Dragnea, împotriva lui Marian”.

Fostul lider PSD voia ca instanţa să-l oblige pe protestatarul anti-PSD să-i ceară scuze publice şi să retracteze public toate “injuriile şi denigrările adresate subsemnatului, precum şi publicarea pe cheltuiala reclamantului pârât a hotărârii judecătoreşti din prezenta cauză, în cel puţin două ziare cu tiraj naţional”.

Dragnea se plânge că a fost hărţuit de protestatarul anti-PSD.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

“S-a ajuns la lezarea integrităţii fizice a subsemnatului prin acţiuni cu profund caracter denigrator (a scuipa, a arunca diverse obiecte pe parbrizul autoturismului cu care mă deplasăm). Au fost nenumărate situaţii în care subsemnatul, nu numai că am fost jignit, denigrat, ci şi scuipat sau pus în pericol prin activităţile pe care numitul Tivilic Marian Moroşanu a ales să-şi manifeste dreptul de a protesta. Mi-a fost lezată integritatea fizică, nu numai demnitatea şi onoarea.

Ori de câte ori subsemnatul am avut, în calitate de persoană publică, apariţii la evenimentele sociale şi profesionale, televizate sau nu, dar a căror dată şi oră erau cunoscute, numitul Moroşanu Tivilic Marian s-a prezentat la acele evenimente, cu scopul de a mă jigni, fie cu privire la viaţa persoană, fie cu privire la familia mea, fie cu privire la calitatea mea de preşedinte PSD, fie cu privire la calitatea mea de preşedinte al Camerei Deputaţilor”, se arată în plângerea lui Dragnea.

 

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030