Dreptul la ședere permanentă

Bună ziua.

Pentru ca astazi s-a pus intrebarea “ce lege e aia de 5ani si ce vor nemtii astia cu ea de nu dau ajutoare sociale aşa pe tavă?” O sa incerc sa va raspund, deoarece legea nu este nouă şi nici nemții nu au inventat astăzi roata, este lege Europeană si cred ca au trecut deja 5 ani de cand am depus prima data primul dosar pentru asa numitul:

Dreptul la ședere permanentă:

Orice persoană care deține cetăția europeană , primeşte automat dreptul de ședere permanentă acolo unde poate să demonstreze din punct de vedere legal că are înregistrare la primărie fără întrerupere de cel puțin 5 ani.

Dacă îndepliniți această cerință, puteți solicita un card de ședere permanentă care vă confirmă dreptul de a locui permanent în țara dvs. actuală, dar doar acest lucru NU vă confirmă că o să primiți acest drept deoarece în funcție de CALITATEA dumneavoastră o sa vi se ceară diferite documente pentru completarea dosarului care poate sa fie aprobat sau respins!

Cardul de ședere permanentă nu este un act pentru care este obligatoriu să aplicați sau să îl aveți în buzunar, dar personal vi-l recomand!

Acum intervine importanța lui: elimină total problemele administrative sau cu AUTORITAȚILE.
Şi mai frumos este că acest “card” vă asigura liniştea pe teritoriul Germaniei, aşa cum îmi place mie să îi spun “cheia care deschide orice uşă”, iar autoritățile nu au voie să vă ceară dovada unui loc de muncă, fonduri suficiente, asigurare de sănătate etc.

SURPRIZĂ:

Puteți fi expulzat sau rugați să părăsiți țara în care locuiți?

Puteți locui într-o altă țară din UE atâta timp cât ÎNDEPLINIȚI CONDIȚIILE de ședere. Dacă nu mai este cazul, BIROUL AUTORITĂȚILOR PENTRU STRĂINI vă pot cere să părăsiți țara.

Țara care v-a adoptat vă poate expulza din motive de ordine publică sau siguranță publică sau UN DOSAR PENAL PRIN CARE VI SE RIDICA DREPTUL DE FREIZÜGIGKEIT.

Notificarea deciziei de deportare trebuie să o primiți în scris, decizia trebuie să enumere toate motivele expulzării și să ofere informații despre cum și până când puteți face apel împotriva deciziei.

Pentru întrebări îmi puteți lasa mesaj.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: