Romanii din afara granitelor

DRP – Astăzi s-au afișat rezultatele proiectelor de finanțare nerambursabilă – Oana Ursache a devenit dușmanul abonaților la banii publici

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Oana URSACHE – Secretar de stat  va fi de astăzi “pusă în cruce” de către abonații la banii statului prin proiectele DRP.

De astăzi o sa fim martorii unui linsaj public, prin diferite platforme onlind, iar singurul motiv care stă în spatele acestei acțiuni este în mare parte reprezentat de către rezultatele la proiectele DRP pe anul 2021.

Mai multe “Asociatii Civice” au pierdut principala sursă de finanțare iar acest lucru ii3 deranjează groaznic.

Administratorii comunitatii Diaspora.ro au fost contactati acum cateva zile de către mai multe asociații și persoane din Italia pentru ai sprijinii în demersul lor de, denigrare al Oanei Ursache, lucru cu care nu suntem de acord, noi nu procedăm si nu acționăm în “haită” pentru a distruge, dimpotrivă, suntem prezenti atât fizic cât si online pentru a construi.

Probabil că o să citiți în zilele ce vor urma diferite articole, cu siguranță unele care conțin și audio/video extrase din contest dar care nu au nicio legătură cu realitatea, singurul motiv este reprezentat de rezultatele pe care anumite asociatii le-au primit la cererile de finantare, iar aici argumentez în cunoștință de cauza cu faptul ca multe persoane depun proiecte în numele asociaților civice fără ca acestea din urmă să aibă în realitate vreo treabă cu proiectul în sine, ei bine aceste lucruri au luat sfârșit cu Oana Ursache la DRP.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Pe această cale îi nformam pe “revoluționarii proiectelor DRP” că au dreptul să facă contestație folosind cererea de AICI 

http://www.mprp.gov.ro/web/documente-necesare-depunerii-de-proiecte/

Șibcomunitatea diaspora.ro avea doua proiecte ambițioase care din pacate au fost refuzate, dar asta nu ne face să ne răzbunăm și să aruncăm cu noroi în cineva cum au ales în acest caz “abonatii la banii publici”.

Mai jos, în format .pdf atașat găsiți rezultatele sesiunii de finanțare nerambursabilă pe anul 2021.

REZULTATE-SESIUNE-FINANTARE-2021

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030