Pro integrare

După ce a gazat oamenii in August 2018, Carmen Dan vă urează acum Sărbători fericite.

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Fostul ministru Carmen Dan nu contenește cu aroganța s-a, după ce in August 2018 a făcut parte din comitetul de abuzuri asupra populației Române, care prin folosirea bastoanelor, a gazelor date chiar si in interiorul ambulantelor, a diverselor sisteme explosive care au rănit in mod grav populația prezentă la manifestatie, acum spune Românilor sa aibă sărbători fericite prin intermediul contului sau de facebook.
„Carmen Dan”

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Astăzi marcăm 30 de ani de când poporul român a schimbat un regim, 30 de ani de când românii şi-au unit forţele şi s-au impus în speranţa că îşi vor atinge idealul pentru a concretiza cea mai mare realizare. Poziţia pe care o ocupă această zi în istoria României este de necontestat.
Ţinând cont de toate aspectele care ne fac astăzi să fim recunoscători pentru libertatea noastră, pentru unitatea noastră, vă rog să nu îi uităm nicio clipă pe eroii noștri, pe cei care au luptat până la capăt pentru drepturile noastre, pe luptătorii cu merite deosebite, participanţi la Revoluţie.
Recunoștință veșnică celor care au luptat pentru libertatea noastră şi pentru cea a generaţiilor viitoare, chiar cu prețul vieții! Suntem datori să păstrăm vie amintirea eroilor neamului românesc!

Și noi va dorim „mulți ani”, tovarășa Carmen Dan, dar nu de libertate.
Văzând ca pe contul „dânsei” , cineva sterge mesajele contradictorii, va lăsăm mâna liberă sa transmiteți gândurile voastre catre Carmen Dan aici, evident vom bloca din motive lesne de inteles injuriile, dar am incredere in creativitatea Românilor.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2885558174801847&id=1268361306521550
[post] [cosmin]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...