După Italia, și Danemarca gândește măsuri de restricție pentru cei care provin din România

Săptămâna viitoare va începe cu noi restricții aplicate persoanelor care vin din România și au destinație finală cel puțin Italia și Danemarca.

Comitetul de securitate Italian, pregătește în aceste zile impunerea de restricții pentru persoanelor ce vin din România,  același lucru îl face și Danemarca, cu siguranță numărul țărilor care vor impune restricții persoanelor provenite din România va crește.

Tragedia care a lovit România în contextul Covid-19 este doar oglinda clasei politice. România, se regăsește acum în aceiași situație în care se afla Italia în urmă cu 20 de luni, timp pe care Guvernul României la irosit.

Spitalele NU sunt nici acum pregătite,  milioanele de euro cheltuite pentru campania de vaccinare au fost cheltuiți practic degeaba, campania de vaccinare a avut efectul opus.

În același rând,  vinovați de situația actuală este și Șoșoacă & Co. , acele personaje care în numele “dacilor liberi” au acaparat tot mai mulți susținători. Poziția comunității diaspora.ro este a fost si va fi împotriva obligativității vaccinării, totuși,  nu putem ignora faptul că Covid-19 există, măsurile de siguranță trebuiesc respectate.

Însuși Președintele României, în concubinaj cu actuala conducere a PNL, au participat la un congress unde erau prezente peste 5000 de persoane,  multe dintre acestea descoperite ulterior pozitive la testul Covid-19, o acțiune “criminală”, iar forțele de ordine erau prezente pentru a asigura “buna desfășurare” a evenimentului!

Calatorii Europacovid-19DanemarcaEuropaInternationalItaliamasuri restrictie romaniaromanii in lumeZona UE
Comentarii (0)
Adaugá comentariu