Un taximetrist a dus gratis la spital o mamă cu copilul ei, iar gestul său a devenit acum viral. O femeie a apelat la un taximetrist pentru a o transporta cât mai repede, pe ea și pe copilul ei, la spital. Femeia a precizat că nu avea decât 16 lei la ea, bani insuficienți pentru a plăti cursa. Un taximetrist s-a oferit să o ajute fără a-i lua vreun ban, potrivit adevarul.ro.

Reporterii de la Știrile PRO TV au reușit să dea de urma taximetristului. Acesta se numeşte este Silvian Iulian Bucur şi este din București. Întâmplarea a avut loc în toamna anului 2021, în București. Totul a devenit viral zilele trecute, iar taximetristul a povestit corespondentului PRO TV cum a avut loc întâmplarea.

Acesta a spus că a fost vorba de o cursă din cartierul bucureștean Pajura până la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu. Femeia chemase un taxi printr-o aplicație de profil, și se grăbea să ajungă la spital, după ce fiul ei se rănise la cap.

După confirmarea comenzii, ea a luat legătura cu șoferul, căruia i-a mărturisit că nu are suficienți bani pentru cursă. Acesta s-a oferit să facă cursa gratuit , gândindu-se că în locul femeii „ar putea fi mama, soția, sau cineva apropiat care să fie în aceeași situație”.

Silvian Iulian Bucur spune că a făcut și cu alte ocazii astfel de gesturi de bunăvoință. „Am găsit un copil la ora 11 noaptea, să-l duc într-un sat apropiat de București. Nu puteam să-l las, pur și simplu, în stradă, acolo, că cine știe ce se întâmpla. L-am lăsat în fața porții, și nu l-am revăzut de atunci. (…) Într-un fel, am credința că, dacă faci bine, bine găsești. Dacă faci rău, rău găsești“, a povestit el reporterului, potrivit sursei citate.

Sursă foto: adevarul.ro.

The post El este taximetristul care a dus gratis la spital o mamă cu copilul bolnav appeared first on .

Diaspora Ro