Elveția.Presupusi hoți de biciclete români prinși la punctul de trecere a frontierei Büchel-Lienz

În timpul unui control efectuat de Administrația Vămilor în 6 iunie, inspectorii au descoperit mărfuri suspectate de furt.In cele doua autoutilitare de transport marafa au fost gasite marfuri presupuse furate si o bicicleda anuntata furata

 

Conform TAGBLATT.ch  evenimentele au fost înregistrate la 6 Iunie 2020 la punctul de trecere a frontierei Büchel-Lienz.

Când au verificat prima autoutilitară de livrare care dorea să părăsească Austria la trecerea de frontieră Büchel, au dat peste o bicicletă care era înregistrată ca furată.
Presupuse bunuri furate și în cel de-al doilea vehicul
La scurt timp, un alt camion de livrare, tot cu plăcuțe de înmatriculare românești, a încercat să părăsească țara. În această privință a fost descoperită și o bicicletă, precum și alte pretinse bunuri furate, cum ar fi lame de ras, periuțe de dinți electrice, parfumuri, brici, cuțite de buzunar și o tabletă.
Pentru clarificări suplimentare, cei patru români cu vârste cuprinse între 32 și 46 de ani au fost predați poliției cantonale Sf. Gall, a anunțat EZV ieri marți 16 Iunie .

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Sursa: Tagblatt

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More