Pro integrare

Europa – Green pass uri FALSE vândute cu sume între 100 și 300 euro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Evident acest fenomen a luat amploare de când a fost pus la punct la nivel european documentul prin care se legalizează și acordă un statul acestui Green Pass atât de contestat de către “Experții Virusologi cu 2 clase” din Europa.

Poliția Italiană deja monitorizează mai multe persoane care fac comerț cu așa ceva și dau asigurări asupra faptului că toți cei implicați vor fi depistați.

Nici în România lucrurile nu stau mai bine, după falsificarea testelor PCR, au trecut la falsificarea Green Pass urilor. Ceea ce nu știu multe persoane care dau bani pentru un astfel de fals este faptul că un polițist poate verifica cu ușurință veridicutatea documentului și riscă chiar și închisoarea.

Proiect sponsorizat de catre Departamentul Romanilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Diaspora.ro va intra în curand în posesia datelor de identificare al unor angajați din sistemul de sănătate care vând astfel de Green Pass uri. Se pare că în România, corupția a intrat pe fir și în cazul vaccinărilor! Avem date despre persoane care VOR urma să aibă Green Pass din România fără să fi făcut vaccinul!

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...