Romanii din afara granitelor

Europa – Șoferi gazați în timp ce dorm, de hoții care le fură tot ce au de valoare

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Se întâmplă în multe țări europene acest fapt, mulți șoferi de camion reclamă faptul că în timp ce se odihnesc se trezesc cu camionul spart și cu bunurile de valoare dispărute!

Pe data de 15 Iulie, un cetățean Român împreună cu soția sa, au oprit într-un PECO OMV din Cehia pentru a se odihnii după multe ore de condus, din păcate ei au fost ținta unui astfel de atac. Românilor le-a fost administrat pe ascuns acest gaz după care au fost jefuiți.

Familiei le-au dispărut geanta cu bani, carduri și acte, geantă ulterior găsită în apropierea camionului. 2400 Euro și 1100 Ron a fost paguba suferită!

Niciunul dintre acești șoferi nu își imaginează cum au putut dormi în așa mod încât nu au auzit spărgea ușii!

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Articol în curs de actualizare…

 

Un grup de hoţi care jefuiesc miliardarii italieni de pe Costa Smeralda din Sardinia au găsit o metodă inedită pentru a se asigura că nu sunt prinşi în timpul spragerilor. Infractorii folosesc gaz de adormit, relatează publicaţia The Guardian.

Poliţia din Porto Cervo de pe Costa Smeralda, o staţiune de lux din Sardinia, crede că hoţii care au furat peste 315.000 de euro în numerar şi bijuterii utilizează gaz de dormit asupra victimelor lor, pentru a asigura că acestea nu îi deranjează în timpul spargerilor. Jafurile similare au avut loc în această vară în Franţa şi în Spania.

Spargerile din Porto Cervo, care a avut loc săptămâna trecută, au fost descoperite de poliţie abia marţi. Hoţii s-au strecurat în vila de vacanţă închiriată de un magnat milanez şi au plecat cu 300.000 de euro. Omul de afaceri în vârstă de 42 de ani, soţia lui, fiica lor şi soacra, erau toţi în casă, împreună cu un servitor, dar nimeni nu i-a auzit pe hoţi, deşi aceştia au dat ferestrele jos pentru a putea intra în vilă.

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030