Pro integrare

Exclusiv – U.K. – Situația șoferilor blocați s-a ameliorat, aceștia au început treptat să fie repuși în mișcare

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Șoferii blocați în apropierea Runham Lane, Maidstone /M20, au repornit la drum, după cum se poate vedea în filmarea de mai jos, situația se deblochează treptat, încă mai sunt mulți șoferi blocați!

De ieri și până astăzi, 6000 de camioane au intrat pe teritoriul Angliei provenind din Franța, relatează pentru diaspora.ro administratorii Asociației Civice Voluntari în Europa.

Sursa Video Gabriela Toma – Voluntari în Europa

Administratorii Asociației,  ne anunță asupra faptului că mai sunt încă 1800 de camioane  blocate pe M20 și A2 iar în total 6 șoferi au fost depistați pozitiv la testul Covid-19.

Voluntarii se află la fața locului urmând să părăsească zona doar după ce toți cei blocați sunt repuși în mișcare.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Asociația Civică Voluntari în Europa prin numeroșii Voluntari au avut parte de multă activitate în ultimele zile, aceștia au împărțit hrană și apă șoferilor blocați, reamintim pe această cale faptul că Asociația Civică Voluntari în Europa nu deține fonduri economice proprii iar totul se realizează doar prin bunăvoința și puterea economică a voluntarilor, RoOamenia din acest grup minunat. Aceștia au ajuns cu pachete atât la șoferii de camioane cât și la turiștii blocați pe autostradă.
Românii rezidenți în UK membrii ai grupului Voluntari în Europa au dovedit din nou faptul că nu lasă pe nimeni în urmă! Nu doar șoferii Români au fost vizați de aceștia!

Iată ce scrie George despre vizita Voluntarilor.

Acum zece minute am primit și eu vizita voluntarilor. O muncă titanica depusă de niste oameni minunați. Au fost acum, in noapte, două cupluri, unul din ele cu copilul în brațe. Împărțeau pachete și în același timp se ascundeau de poliție. Și toate astea sub o ploaie măruntă ce străpunge până la piele.
Asta înseamnă să fi om, să fi înger în acest iad , să aprinzi lumina acolo unde e întuneric!!!
#VoluntariÎnEuropa
#OameniCuAripi

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...