Pro integrare

Fabrica de semnături false pentru candidații PSD – USR PLUS a sesizat atât DNA cât și Poliția

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Alianţa USR-PLUS a transmis sesizări la DNA şi la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, acuzând existenţa unor ”fabrici de semnături false” pentru alegerile locale, în beneficiul PSD.

Reprezentanţii alianţei susţin că datele unor oameni cu condiţii precare ar fi utilizate de funcţionari din primării pentru listele de susţinere a candidaturii depuse la Autoritatea Electorală de Gabriela Firea şi de primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Atât fostul ministru Vlad Voicuescu, cât şi consilierul general USR Octavian Berceanu distribuie un filmuleţ în care persoane care par a fi funcţionari în primărie completează liste de semnături şi discută despre volumul mare de lucru.
”Asa se fură la localele 2020! Share masiv! Folosirea ilegală a datelor cu caracter personal în procesul electoral a devenit o practica tolerată de AEP, DNA si DIICOT.

Datele oamenilor cu condiţii precare ajung la funcţionarii publici organizaţi în grupuri infractionale, care le falsifică semnăturile şi le folosesc pe listele depuse la Autoritatea Electorală”, afirmă Berceanu în cea mai recentă postare pe Facebook pe acest subiect, el prezentând şi o înregistrare privind modul în care sunt falsificate semnăturile.
[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...