Facebook Politica de blocare a conturilor

De curând UE a obligat Facebook si nu numai sa stearga de pe retelele de socializare mesajele care aduc prejudicii in orice fel altei persoane, fie ca vorbim aici de jigniri sau amenințări.
Acest lucru a facut ca fecbook sa vada si in acest lucru o sursă de venit si anume, dacă o persoana isi plătește o publicitate de minim 10 euro pe Facebook, acesta din urmă are grijă sa fie mai docil in a bloca contul respectiv.
Dacă nu, cel putin 1 dată la câteva zile, daca ieși din tiparul cotidian de utilizare a rețelei de socializare se activează “scripturile”, concepute de cei de la Facebook care monitorizează activitatea fiecarui utilizator in parte, daca ai o postare care face multe vizualizări si Shar-uri iarăși intri in colimatoriul acestor scripturi care pot fi by-passate într-o oarecare masura daca iti faci un upgrade la cont prin plata unei reclame sau îți achizitionezi acel “blue badge” fie ca vorbim despre o pagina sau despre un profil privat.
Pentru achiziționarea unui “Blue Badge” trebuiesc parcursi anumiți pași, in primul rand sa aveti la profil toate datele de identificare care apar si pe un document de identitate, ulterior cerut de cei de la Facebook pentru confirmarea contului, totuși in mare parte aceștia din urma au o rată mare de respingere a cererilor pentru “Blue Badge”.
Folosindu-se de puterea de lider pe retelele de socializare nu ne ramane decât sa sperăm in deschiderea unei alte rețele de socializare care sa trateze cu mai mult respect si libertate utilizatorii de rețele sociale.
Daca aveți impresia ca puteți crește in popularitate pe această rețea de socializare trebuie știut ca acest lucru este posibil doar acelora care plătesc reclame si propulsari pe această retea.
[post]
[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: