Fact check / Dr. Sean Brooks – Videoclipul ședinței consiliului școlar din Ohio, larg distribuit, conține revendicări și date false

Pe rețelele de sociale a fost distribuit un videoclip în care un bărbat face afirmații FALSE despre efectele vaccinului COVID-19, totul s-a întâmplat în timpul unei reuniuni a consiliului școlar din Oxford, Ohio.

Aceste filmări pot fi văzute pe urmatoarele retele de socializare: Twitter , Fcaebook , Facebook și Instagram .

Videoclipul, realizat în timpul unei ședințe a consiliului educațional, din 16 august 2021 – Talawanda Ohio ( YouTube ), un bărbat care se identifică drept dr. Dr. Sean Brooks vorbește elevilor despre protocolul COVID-19.

În timpul discursului său, (discurs care a fost si fost  demontat cu probe și argumente) și care a fost postat pe rețele de socializare – autorul susține diverse teorii fără probe sau argumentelor reale.

Una din afirmațiile FALSE ale doctorului „Oamenii care au fost vaccinați anti Covid-19 cu ARNm vor muri în următoarele șase luni până la 3-5 ani” susținea acesta!

În realitate NU au fost raportate decese în masă din cauza vaccinului COVID-19 în SUA așa cum declara acesta, mai multe detalii reuters ( aici ).

In SUA au fost administrat e cel puțin 363.915.792 doze de vaccin COVID până acum, mai multe detalii( aici ).

Comunitatea Diaspora.ro a respins teoriile acelor persoane care declară că totul face parte din planul de depopulare a planetei, în verificările anterioare văzute aici și aici .

Altă afirmație FALSĂ – „VACCINUL anti-COVID, SCADE SISTEMUL IMUNITAR NATURAL. DACĂ FACEȚI ȘI O SINGURĂ DOZĂ O SĂ,MURIȚI

Potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), vaccinul anti COVID-19 funcționează alaturi de imunitatea organismului, nu împotriva acestuia ( aici ).

Un stil de viață sănătos nu garantează, de asemenea, imunitatea la COVID-19. Ziaristii Reuters au cercetat și apoi explicat acest lucru mai detaliat într-un articol anterior, aici .

Guvernul SUA intenționează să programeze ca vaccinul de rapel COVID-19, să fie disponibil și aplicat pe scară largă începând cu 20 septembrie 2011, pe măsură ce numarul persoanelor pozitive va crește, ei fiind declarați ca pozitivi la varianta coronavirus Delta, citând date care indică o protecție diminuată împotriva acestei mutații, mai multe detalii ( aici ).

Altă afirmație FALSĂ – „SCĂDEREA IMUNITĂȚII ORGANISMULUI PENTRU TOȚI CEI CARE AU FOST VACCINAȚI ”

Nu există dovezi care să susțină faptul ca vaccinul anti COVID-19 cauzează o scadere a imunității din organismul uman, așa cum sa explicat într-un articol, unde ziariștii de la reuters au verificat în amănunt această afirmație, mai multe detalii aici .

Conducerea unui spital pentru copii din Philadelphia explică aici  faptul că,  prin vaccinare, de fapt se îmbunătățește puterea anticorpilor (ADE) „care apare atunci când anticorpii generați în timpul unei intervenții la sistemul imunitar ce se recunosc ca fiind compatibili și se leagă de un agent patogen, dar sunt incapabili să prevină infecția” și acționează de fapt ca un virus și pot provoca agravarea unei boli.

covid-19Dr. Sean Brooksefectele vaccinuluifake newsRomaniaVACCINARE
Comentarii (0)
Adaugá comentariu