Pro integrare

Fifor – Aroganța la ea acasa in teoriile sale.

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Dupa ce Primul Ministru si partidul aflat momentan la Guvernare, declara tare pe toate posturile inclusiv cele internationale ca nu o vor sustine pe L. K. Kovesi in candidatura s-a la postul de Procuror General European, iata ca PSD nu lasă sa treacă 1 zi fără declarații ridicole si fara sens, probabil ca cei din PSD trăiesc într-o alta lume, alta explicație nu am pentru modul acesta de gandire.
Ministrul de Interne Mihai Fifor a afirmat, joi, că Rovana Plumb trebuie să suporte consecințe, deoarece Opoziția a reușit încă o dată „să submineze interesele propriei țări și să calce în picioare imaginea României pe plan extern”, votând împotriva numirii lui Plumb în funcția de comisar european.
„Situația Rovanei Plumb în contextul audierii în comisia juridică din Parlamentul European este acum speculată politic de către toți aceia care au sabotat candidatul țării lor. Este trist să vedem politicienii opoziției sfâșiind candidatul propriei țări, este dăunător modul în care arătăm întregii lumi dezbinare, ură și distrugere din interior. Atât PNL, cât și USR s-au opus constant reprezentantului României și au făcut încă o dată rău imaginii pe care o proiectăm în UE și în lume, alimentând dublul standard cu privire la țara noastră”, a scris Mihai Fifor.
[post]
[cosmin]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...