Pro integrare

Firea 10.000 euro și 120.000 Lei, sunt mici atenții le-am spus să fie atenți

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

PSD istii trăiesc într-o lume a lor, cea pe care au construită împreună doar pentru ei.
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, se arata „surprinsa” de arestarea fostului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea si acuza folosirea anchetei DNA de catre unii politicieni in scop electoral.
”Am fost si eu surprinsa cand am vazut stirile. Nu ma asteptam la asa ceva. Este normal ca in aceasta perioada sa asteptam ca institutiile statului sa isi spuna ultimul cuvant. Nu cred ca este cazul ca noi, toti ceilalti, sa anticipam sau sa tragem concluzii pripite. La nivel uman, imi pare rau de oricine se afla intr-o astfel de situatie, ca a fost sau nu coleg cu mine, fie ca e intr-o alta formatiune politica, sau pur si simplu o persoana. Nu este nicio placere sa fii privat de libertate cateva zile sau mai mult timp. Deci, din aceasta perspectiva, tot regretul. Mai departe, ce se intampla cu aceasta ancheta, vom afla” a afirmat Gabriela Firea duminica dupa amiaza, intr-o emisiune la Antena 3, informeaza news.ro
Gabriela Firea afirma ca le-a transmis colegilor sai ca, mai ales in perioada de inceput de martie, cand se primesc „mici atentii”” simbolice „sa fie foarte atenti” pentru ca „se pot intampla multe in aceasta perioada care totul se joaca in cheie electorala, politica”.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, acuzata de luare de mita, a primit sambata mandat de arestare pentru 30 de zile, conform deciziei Tribunalului Bucuresti.

[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...