Romanii din afara granitelor

[formular] Diaspora – a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii in privința cetățenilor Romani aflați in pericol pe teritoriul Italiei

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cetățenii Români aflați pe teritoriul Italiei care doreau să se intoarcă in tară iar din partea autoritătilor nu au avut un sprijin, dimpotrivă, sunt rugati sa completeze acest Formular.

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a fost sesizat de către Comunitatea Diaspora.Ro cu privire la comportamentul discriminatoriu la care au fost supuși anumiți cetățeni Români.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Reținem o gravă incălcare a Constituție de către Guvern și Președenție luând in considerare declarațiile acestora referitoare la organizarea unui plan de repatriere făcând strict referire la turiști și cei aflați pentru probleme medicale pe teritoriul Italiei.

[post]

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030