Pro integrare

[FOTO – VIDEO – AUDIO] România normală – Alexandru Cumpănașu – fantezii cu minori

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

În cele ce vor urma prezentăm în exclusivitate o serie de inregistreri audio/video care dovedesc o altă latură ale acestui personaj.
Acesta, neavând un liceu terminat, si-a redenumit contul de facebook din A.Cumpanasu în “profu.online” și ține lecții de educație civică copiilor pe net iar unora dintre minori chiar le cere lucruri indecente sau le declara iubirea in conversatiile telefonice.

Reamintim pe această cale faptul că o persoană poate preda lecții dacă el însuși a terminat o școală (skoala vieții nefiind inclusă) cum este cazul lui Alexandru Cumpănașu.

Cumpanasu se declara sustinatorul elevilor nemultumiti de scoala, teme si profesori si le promite elevilor ca va declansa actiuni in instanta impotriva cadrelor didactice pentru presupuse abuzuri ori ilegalitati. Cumpanasu a publicat peste 2.300 de clipuri pe TikTok pana acum, in unele dintre acestea avand discutii cu conotatii sexuale cu minore.

Proiect sponsorizat de catre Departamentul Romanilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Nu de puține ori  Cumpănașu a intimidat diferite persoane pentru a le determina să renunțe în a face public  aspecte din comportamentul acestuia.

Văzând lipsa de reacție ale autoritățile, vă anunțăm domnule Alexandru Cumpănașu, că și noi suntem cu ochii pe dumneavoastră, dar nu facem asta amenințând cum o faceți dumneavoastră în cazul Profesorilor, noi vă promitem!

Discutie telefonica A.Cumpanasu – minora

Alexandru Cumpanasu amenintand si acuzand profesorii de educatie fizica / replica acestora.

 

Cumpanasu cu diverse cerințe

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Mama fetei

Mama fetei caruia Cumpnasu ii declara iubirea

Minora – „Va intreba cineva daca va dati cu ‘chitantier’”, l-a intrebat pe Cumpanasu o minora de 16 ani.

A. Cumpanasu – „Nu, nu ma dau cu ‘chitantierul’ ca m-a facut mama suficient de bine. Ar trebui sa-mi fie rusine sau sa fiu mandru de chestia asta, ca nu mi-e clar, voi sunteti fete si trebuie sa ne spuneti”, a raspuns Cumpanasu.

Minora – „Trebuie sa fiti mandru”, i-a spus eleva. „A intrebat cineva cine va tunde, aveti un par frumos”, a continuat eleva.

A.Cumpanasu – „Eu cred ca tu ai un par frumos, nu eu, dar ma rog… Eu nu-mi inchipui sa (neinteligibil) unei fete de 16 ani, cum esti, o fata destul de dezvoltata, la liceu sportiv sa faci in fiecare zi… Pana la urma nu e de profesor sau de profesoara… pana la urma de colegii tai care stau se uita la fundul tau, adica sunt niste chestii care pe mine m-ar fi marcat pe viata, ti-o spun sincer”, i-a spus Cumpanasu elevei.

 

Articol in curs de actualizare.  (mai sunt multe dovezi de adaugat la acest articol)

Cine se află într-o situație similară celor de mai sus îi rugăm să ne contacteze AICI

 

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...