Foto – Video – țările europene continua exporturile către Rusia

În fiecare zi ni se spune la știri că țările membre ale UE nu vând nici un fel de produse către Bielorusia și Rusia, pentru a nu finanța războiul lui Putin. Aceste afirmații sunt contrazise de ceea ce se întâmplă acum la fontiera Poloniei cu Bielorusia.
În timp ce în Ucraina, oamenii suferă de foame din cauza lipsei alimentelor și nu pot fi evacuați sau ajutați ,la frontiera polono-bielorusa e o coadă de tiruri încărcate cu alimente și alte produse de necestitate, de peste 30 de kilometri, tiruri ce au plecat din Italia, Franța,Germania.
De ce?
Ce caută acolo? Nouă ni se spune că UE nu finanțează războiul lui Putin și că în fiecare zi se aplică sancțiuni tot mai drastice împotriva Rusiei.
Datorită voluntarilor ucraineni, de moment aceste camioane nu pot intra în Bielorusia, pentru că ei au blocat vama de ieșire din Polonia, dar nu știm cât timp vor putea rezista.
Ne cer ajutorul pentru a atrage atenția tuturor cetățenilor europeni, tuturor statelor membre, Uniunii Europene pentro a stopa toate aceste vânzări de produse către Rusia și a opri toate aceste transporturi dedicate aprovizionării Rusiei!
Natalia poste fi contactata Prin intermediul comunitatii diaspora.ro la adresa de email contact@diaspora.ro

Revendicarile comunitatii Ucrainiene in privinta exporturilor catre Rusia.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: