Franța – Alertă Coronavirus: estul Franței, 100 de școli închise

Aproape o sută de școli din departamentul Rinului Superior din estul Franței, în urma alertei coronavirus, cu 81 de cazuri confirmate în doar 48 de ore: acest lucru a fost anunțat de autoritățile locale. În departamentul din estul Franței, este de asemenea decretată interzicerea contactelor „între tineri și bătrâni” și interzicerea „adunării a peste 50 de persoane”.

Există deja 91 de țări și teritorii la nivel mondial afectate de coronavirus , care înregistrează un număr de 98.387 de cazuri confirmate și 3.383 de decese: asta rezultă din ultima actualizare a imaginii furnizate de universitatea Johns Hopkins cu privire la evoluția virusului. Acestea variază din Noua Zeelandă până în Canada, din Argentina până în Rusia:
China, Coreea de Sud și Italia conduc numărul de infecții. Iar virusul nu a cruțat nici insulele Saint-Barthelemy (Franța), în Caraibe și Faroe (Danemarca), în Atlanticul de Nord.

China a raportat 30 de noi decese legate de coronavirus, 143 de noi infecții și 16 așa-numitele „infecții de retur”, cazuri importate de persoane care au ajuns în țară.
În general, 3.042 de persoane au murit în China din cauza Covid-19, a raportat Comisia Națională de Sănătate (NHC). Coreea de Sud a raportat 196 de cazuri noi de coronavirus de la ultimul buletin ieri după-amiază, pentru un total de infecții care se ridicau la 6.284. Decesele au crescut la 42, conform rapoartelor Centrelor Coreene pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (Kcdc).

În Iran se mărește numărul deceselor încă 17 decese în ultimele 24 de ore, ceea ce duce la 124 numărul total de persoane decedate în această țară.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More