Pro integrare

Franța – Poliția franceză a confiscat toate pachetele trimise din România printr-o firmă de curierat

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Din primele concluzii se pare că în pachete Poliția Franceza a descoperit atât alcool cât și diferite sume de bani, nu foarte mulți dar totuși reprezintă un lucru ilegal. (țuică pentru copii plecați la muncă și bănuți pentru nepoți, cum fac bunicii, doar că acum situația a dus lucrurile pe un alt drum).
Cetățenii români la predarea coletelor spre a fi trimise sunt întrebați și puși să semneze pe propria răspundere asupra faptului că nu trimit alcool, bani sau țigări, dar se pare că deseori se declară în fals.
Chiar dacă atât alcoolul cât și banii au fost depistate în doar 2/3 colete, Poliția franceză a dispus confiscarea si distrugerea întregului transport! 500 în total!
Evident remarcăm acest tip de acțiune ca fiind un act abuziv deoarece restul pachetelor puteau ajunge la destinație, însa nu s-a decis așa!

Eurotur Bârlad scrie ;
Din nefericire, ieri seară un echipaj francez de poliție a deschis și care, într-o manieră abuzivă tot conținutul pachetelor ce trebuiau sa ajungă la cetățenii români din Franța. Întrucât este o situație extrem de neplăcuta, vom lua legătura cu toți clienții care au trimis pachete în aceasta săptămâna și le vom oferi explicații.
•Văzând ceea ce se petrece, am cerut niște lămuriri pentru nesimtirea de care au dat dovada, moment în care am decis să le prezentăm actele, care sunt valabile și prin intermediul cărora am dovedit faptul că avem dreptul de a transporta atât persoane, cât și colete în mod LEGITIM.
•Poliția din Nisa a decis sa ne returneze MÂINE mașina.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, FARA JUSTIFICARE, de autoritățile franceze.

PENTRU A EVITA CONTROVERSELE LEGATE DE ACEST INCIDENT, VA ATAȘAM FILMAREA CARE CONFIMRA CELE ÎNTÂMPLATE:

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Comunică firma de curierat Eurotur Bârlad

Sursa video EuroTur Bârlad

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } );