Romanii din afara granitelor

G.O.W. România – Un grup de pasionați de mașini, îngeri păzitori pentru doi frați

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Grupul pasionaților de mașini Gentelmen on Wheels au ca hobby-uri nu doar mașinile sau motoarelor, ci și respectul față de viața celeilalt.

Membrii grupului au pus mâna de la mână și au strâns o sumă de bani care este folosită pentru asigurarea alimentelor unei familii printre care și doi copilași. 

Pe acest grup găsiți o mulțime de persoane de bun gust care dau dovadă că în România se poate! Sfătuim cu incredere să vă alăturați acestui grup!

Administratorii grupului sus mentionat au publicat urmatorul comunicat;

Salut, prieteni!
Revin cu noutăți referitoare la cei doi frățiori, Andrei și Sami. Mulțumită donațiilor voastre au masa asigurată în fiecare zi pentru toată familia. Tot mulțumită generozității voastre aproape zilnic îi scot la suc/pizza/Mc și ce mai au ei poftă. Deja au învățat să comande ce le place și parcă au mai prins un pic de culoare în obraji.
Unul dintre colegi este medic pediatru și îi vom programa curând la un consult să ne asigurăm că este totul în regulă cu ei.
Alți colegi vor să le doneze piese de mobilier și electrocasnice. Unii dintre voi v-ați arătat dispuși să le reconstruim căsuța din chirpici pe care o au acum ceea ce ar fi foarte important pentru că vine sezonul rece.
Săptămâna viitoare vreau să rezolv rebranșarea la utilități și problema actelor de proprietate. Vă țin la curent despre asta.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Înainte, însă, vreau să rezolvăm două probleme urgente:
1. Mătușa lor care se ocupă de educația copiilor alături de bunică are nevoie de un job. Îi place să facă curățenie și o pot ajuta cu transport oriunde în București. Prin mine o putem ajuta să vă facă curățenie la domiciliu sau pot prelua contracte pentru sedii de firme. În sensul acesta pe viitor i-aș putea oferi un contract de muncă. În urma discuțiilor cu ea vă asigur că veți fi mulțumiți de serviciile oferite.
2. Copiii au nevoie de haine, încălțăminte, alimente, bidoane mari de apă (nu au apă curentă), produse de igienă personală, produse de curățenie, articole de bucătărie. Mâine vreau să îi iau împreună cu bunica lor și să facem aceste cumpărături. Dacă doriți să ajutați mă puteți contacta în comentarii, în privat sau la telefon: 0751026023.

Vă mulțumesc că ați citit până aici și pentru orice ajutor doriți să oferiți cum ar fi distribuirea acestei postări.

Vă mulțumim și noi pentru că existați!

Comunitatea Diaspora.ro

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030