g4media fake news si manipulare

Românii au devenit mari consumatori de știri de senzație, iar in goana după “cine publică primul” cad victime persoane carora le este pătată iremediabil imaginea.
Astăzi acest lucru s-a intâmplat din nou in cazul lui Nicușor Dan, candidatul la primăria capitalei din partea USR PLUS, cei de la g4media in goana lor nebună după senzație, il acuzau pe acesta de faptul ca și-a făcut in secret anul trecut un npu partid iar candidatura sa cu susținerea USR PLUS ar fi ilegală.
Articolul il găsiți AICI .
După care au ieșit cu un alt articol in care liniștiți spun că de fapt acel partid este al unor cunoscuți de ai lui Nicușor Dan articolul il găsiți AICI

iar comentariile din partea celor care nu gandesc propiu și se lasă manipulați fără a realiza acest fapt nu au întârziat să apară .
Iata ce scriu in comentarii cititorii creduli al acestui website direct pe pagina g4media!

Pe lângă faptul că numeroase site-uri de știri de senzație din România au preluat știrea, aceștia nici nu de gând in vreun fel să iasă public cu scuze pentru faptul că un OM a fost terfelit in fața populației.
Dăca te consideri o persoană care nu se lasă manipulată, nu crede nici-o știre pâna nu cercetezi!

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!
[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More