Pro integrare

Gabriela Firea: După jumătate de an, bucureştenii primesc fiere şi de la primar, şi de la guvern!

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

„Cât de scurte sunt picioarele minciunii PNL – USR/Plus! 6 luni a durat mirajul „dreptei unite”! Exact cu asta au manipulat bucurestenii : cā sunt la guvernare si vor ajuta cu bani si proiecte Capitala! Cā, dacā sunt eu primar, nu sprijinā Bucurestiul! Dar, dacā e ales primarul lor, va curge lapte si miere!”, a scris pe pagina sa de Facebook Gabriela Firea.

Liderul social-democrat susţine că bucureştenii au primit altceva în schimb: „Dupā jumātate de an, bucureştenii primesc fiere şi de la primar, si de la guvern! Pācat de atâtea proiecte începute si abandonate!  Ar trebui sā le fie ruşine pentru toate minciunile spuse în campanie!”,a completat Firea. 

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

USR-PLUS continuă atacarea primarului general, Nicuşor Dan, pe tema bugetului pe 2021, subliniind faptul că la şase luni de la alegerile locale le este cerut votul consilierilor USR-PLUS pentru „o minciună”, adică un „buget fantezist”.

„Motivul pentru care Bucureştiul a ajuns de facto în faliment este minciuna. Practica de a creşte cheltuielile la umbra unor venituri fictive. Tot creştem cheltuielile, dar pentru că ştim că nu avem loc de ele în buget, minţim oficial pe toată lumea crescând veniturile din pix. Nimic bun nu va veni vreodată din minciună”, au scris, marţi, pe Facebook, reprezentanţii USR PLUS Bucureşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...