Romanii din afara granitelor

George Simion a parazitat Timișoara – Ipocrizia lui a enervat mulțimea care nu s-a sfiit să îl huiduiască

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

George Simion a parazitat comemorarea eroilor Revoluției de la Timișoara.

A fost huiduit de către timișoreni.

Acesta are pe listele Parlamentare trei dintre foștii comandanți militari care în zilele Revoluției au atacat populația!

Sursa Ion David

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Mai multe despre Parlamentarii AUR aici

Cine sunt parlamentarii AUR ? Ce se ascunde dincolo de foița sclipitoare ?

Podul.ro scrie

Deși au fost publicate documente care atestă implicarea unor parlamentari aleși din partea AUR în reprimarea sângeroasă a Revoluției din 1989, copreședintele AUR George Simion continuă să facă front comun cu aceștia, în timp ce colegii săi de partid se bat cu pumnul în piept în mod ipocrit, aproape în fiecare emisiune, că nu au primit securiști în rândurile aur-iștilor. 

Într-o intervenție în emisiunea “Bună, România!” de la B1TV, Simion a declarat pe 16 decembrie că partidul său ia în calcul doar invalidarea mandatului de parlamentar al lui Francisc Tobă, în timp ce pe Nicolae Roman și Mircea Chelaru îi protejează. Mai mult decât atât, Simion a precizat că Nicolae Roman, ales parlamentar din partea AUR Buzău, a fost de partea revoluționarilor de la Timișoara, aspect contrazis de documentele pe care le-am prezentat recent într-un articol. Prezentăm din nou fragmentul de document oficial al UM 01185 în care putem observa că teroristul Roman Nicolae, în data de 17 decembrie 1989, la acea vreme căpitan, a avut în subordine 25 de militari, coordonând împreună cu celelalte unități masacrul contra revoluționarilor între orele 2:00 – 3:30. Revoluționarii sunt intitulați în respectivul document, pe care vi-l prezentăm mai jos, drept “elemente cu comportare necorespunzătoare”. Pe parcursul nopții cu pricina, Roman a coordonat atât uciderea, dar și arestarea manifestanților.

nicolae roman document

De asemenea, Mircea Chelaru, ales parlamentar din partea AUR Argeș, a făcut parte la rândul său din aparatul represiv contra revoluționarilor, motiv pentru care în data de 29 Decembrie 1989 a fost avansat de urgență de FSN-ul lui Ion Iliescu de la gradul de maior la gradul de locotenent colonel. Ulterior, în data de 31 decembrie 1989, Mircea Chelaru a fost recompensat, în baza unui ordin pe unitate, pentru “activitatea” desfășurată în perioada 22-28 Decembrie, mai precis pentru apărarea grupării controlate de Moscova, formată din Ion Iliescu, Gelu Voican, Atanasie Stănculescu, Silviu Brucan, Nicolae Militaru, Virgil Măgureanu, Petre Roman etc., facțiune care a deturnat idealurile Revoluției, practic dând o lovitură Revoluției Române, impunându-se la putere cu sprijinul militar, dar și cu sacrificarea a peste 1000 de vieți și câteva mii de răniți și mutilați. Concret, Mircea Chelaru a beneficiat, precum și alți profitori, de o recompensă bănească, în cazul lui în cuantum de 1000 de lei, așa cum veți vedea în documentul pe care-l puteți accesa AICI

Sursa: Pldul.ro

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030