Pro integrare

Germania .400 de persoane infectate cu corona într-o fabrica de procesare a carni

Deși toate persoanele presupus afectate au fost puse în carantină ca o precauție, au existat și alte infecții.

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

(Grupul Tönnies este o afacere germană de familie din industria cărnii fondată în 1971, care operează pe plan internațional. Compania cu aproximativ 16 500 de angajați a generat vânzări anuale de 6,65 miliarde EUR în 2018. Activitatea principală este prelucrarea cărnii de carne de porc și de vită.)

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Îngrijorări cu privire la noul grup de infectai Corona din Germania: 400 de angajați ai abatorului Tönnies din Rheda-Wiedenbrück au fost infectați  cu virusul coroanei de la începutul săptămânii. Un total de 500 de persoane au fost testate – 400 dintre rezultatele de până acum sunt corona pozitive. Rezultate suplimentare sunt încă în așteptare, după cum au fost raportate de „Westfalen-Blatt” și „Neue Westfälische”.

Marți, compania a vorbit despre 128 de persoane infectate și a promis măsuri de combatere a răspândirii virusului. Cartierul Gütersloh și Tönnies a dorit să informeze despre evenimente la o conferință de presă miercuri după-amiază. Ministerul Sănătății NRW a anunțat, de asemenea, că va furniza informații detaliate Comitetului de sănătate al Parlamentului de Stat.

Administratorul raional al districtului Gütersloh, Sven-Georg Adenauer, a fost șocat de creșterea bruscă: „Compania trebuie să își închidă producția cât mai mult posibil”, a spus politicianul CDU din „New Westphalian”.
[post]

- Comunitatea Diaspora -

Sursa: Oe24.at NDR.de

- Advertisement -

Comentarii
Loading...