Germania .400 de persoane infectate cu corona într-o fabrica de procesare a carni

Deși toate persoanele presupus afectate au fost puse în carantină ca o precauție, au existat și alte infecții.

(Grupul Tönnies este o afacere germană de familie din industria cărnii fondată în 1971, care operează pe plan internațional. Compania cu aproximativ 16 500 de angajați a generat vânzări anuale de 6,65 miliarde EUR în 2018. Activitatea principală este prelucrarea cărnii de carne de porc și de vită.)

Îngrijorări cu privire la noul grup de infectai Corona din Germania: 400 de angajați ai abatorului Tönnies din Rheda-Wiedenbrück au fost infectați  cu virusul coroanei de la începutul săptămânii. Un total de 500 de persoane au fost testate – 400 dintre rezultatele de până acum sunt corona pozitive. Rezultate suplimentare sunt încă în așteptare, după cum au fost raportate de „Westfalen-Blatt” și „Neue Westfälische”.

Marți, compania a vorbit despre 128 de persoane infectate și a promis măsuri de combatere a răspândirii virusului. Cartierul Gütersloh și Tönnies a dorit să informeze despre evenimente la o conferință de presă miercuri după-amiază. Ministerul Sănătății NRW a anunțat, de asemenea, că va furniza informații detaliate Comitetului de sănătate al Parlamentului de Stat.

Administratorul raional al districtului Gütersloh, Sven-Georg Adenauer, a fost șocat de creșterea bruscă: „Compania trebuie să își închidă producția cât mai mult posibil”, a spus politicianul CDU din „New Westphalian”.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Sursa: Oe24.at NDR.de

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More