Pro integrare

Germania – Ambasada României în ajutorul românilor aflați la cules de sparanghel

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Ambasada României in Germania a fost contactată de către comunitatea Diaspora.Ro in legătură cu situația în care se află românii plecati la muncă în această țară, cu precădere a cetățenilor români aflați la muncile agricole. Consulul general al României la Berlin, domnul Iulian DICULESCU-BLEBEA a răspuns prompt, dând asigurări că situația se află deja în lucrul autorităților române în colaborare cu cele Germane, chiar dacă cei prezenți acolo, NU au anunțat direct Ambasada României din această țară.

Pe această cale, informăm toți cetățenii români care se află în situații delicate sau le sunt încălcate drepturile în diverse țări, că este imperativ să anunțați Ambasada sau unul dintre consulatele prezente în acea țară pentru a le cere ajutorul.

Mulțumim totodată Ambasadei României in Republica Federală Germania pentru promptitudinea si profesionalismul de care dau dovadă!

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Mesajul Ambasadei României la Berlin
Vă mulțumim pentru cele semnalate. Situația ne este cunoscută – este vorba despre o fermă despre care deținem toate datele necesare – și, chiar dacă nu ne-a fost direct semnalată de către persoanele implicate – am pornit deja din proprie inițiativă procedura firească în astfel de cazuri.

Ca de fiecare dată, Ambasada României la Berlin realizează demersuri pe lângă o întreagă serie de autorităţi germane – la nivel federal sau de land – ca și în raport cu operatorii economici implicați, pentru verificarea şi clarificarea în fapt și în drept a aspectelor care ne sunt semnalate direct sau care apar în spațiul public, precum şi pentru a ne asigura că acestora le sunt respectate drepturile conferite prin legislaţia germană. Cazul este deja în curs de lămurire.

Cu stima,
Iulian DICULESCU-BLEBEA
Consul general
[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...